CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ANANÁSZ

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-525
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban! Nézzük hogyan, és mire használjuk:
Cikkszám: 30150-525
Hossz: 4 méter
Jellemző: Ananász
Méret: 6 cm széles
Típus: Cső
Tartalom: PVA termék
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk: Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk juttatni extra csalogató anyagokat nagy távolságra, pontosan a horgunk mellé.
Ezek az extra anyagok sokszor a sikeresség zálogai, hiszen a fenék közelben keresgélő halak, az 1-2 szem bojlinkat, pelletünket viszonylag nehezen veszik észre, azonban, ha egy kisebb kupac csali áll a rendelkezésükre, ami még jól is van aromázva, biztos, hogy a horog felé veszik az irányt. Anyaga nem perforált, tehát mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora zacskót szeretnénk készíteni a halaknak. Ez rövid távra, vagy behordás esetén lehet egészen nagy is. De ha messzire kívánunk dobni, ne készítsünk túl nagyot, mert az ellenállása miatt súlyos méterekkel rontja le a dobás távolságát. Szélessége 6 cm, így változatos méretben készíthetünk belőle tasakokat.
Hossza 4 méter, így rengeteg bedobásra elég lesz.

Anyaga jól oldódik, még hideg vízben sem kell több neki 1-2 percnél. A megtöltés során vigyázzunk, hogy vizes alapú termékeket ne töltsünk bele, mert azonnal eloldja a tasak anyagát. CSL aromával bekevert etetőanyagot, pelletet nyugodtan tehetünk bele, az olajos aromákat is jól bírja. Ha odafigyelünk erre a pár instrukcióra egy nagyon jó és eredményes horgászatban lehet részünk a Carp Expert PVA cső segítségével.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ANANÁSZ' termék egy igazán hasznos eszköz a horgászok számára, amely segíti a csalizást és az etetést. A termék egy 4 méter hosszú, aromásított PVA cső, amelyet azon horgászok számára ajánlunk, akik szeretnék növelni a sikeres fogások esélyét.

Az aromásított PVA cső használata nagyon egyszerű, csak töltse meg a csövet az etetőanyaggal vagy csalival és zárja le mindkét végét. Ezután csak helyezze be a csövet a vízbe és várja meg, hogy a cső feloldódjon. Az etetőanyag vagy csali így a kívánt helyen, pontosan az akadás közelében, kerül a vízbe.

Az aromásított PVA csőnek számos előnye van. Először is, a cső megvédi az etetőanyagot vagy csalit a vízben élő állatoktól, így azok frissen és csábítóan maradnak. Másodszor, a cső segítségével a horgászok pontosan tudják elhelyezni az etetőanyagot vagy a csalit, amely növeli a sikeres fogások esélyét. Harmadszor, az aromásított PVA csőnek köszönhetően a vízben lévő halak hamarabb észreveszik a csalit, így gyorsabban és hatékonyabban tudják rájuk csalni őket.

Az 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ANANÁSZ' termék egy kiváló minőségű, tartós eszköz, amely megfelelő méretével és aromájával segíti a horgászokat a sikeres fogások elérésében. A cső mérete 4 méter hosszú, így elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használni lehessen. Az ananász ízű aromásítás pedig különösen hatékony a halak megragadásában.

Összességében az 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M ANANÁSZ' termék egy igazán hasznos eszköz a horgászok számára, amely segíti a sikeres fogások elérését. Az aromásított PVA cső használata egyszerű, a cső pedig megvédi az etetőanyagot vagy csalit a vízben élő állatoktól. Bátran ajánljuk minden horgász számára, aki szeretné növelni a sikeres fogások esélyét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák