CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M FOKHAGYMA

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-546
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban! Nézzük hogyan, és mire használjuk:
Cikkszám: 30150-546
Hossz: 4 méter
Jellemző: Fokhagyma
Méret: 6 cm széles
Típus: Cső
Tartalom: PVA termék
Praktikus PVA termék, visszazárható dobozban!
Nézzük hogyan, és mire használjuk: Ebből a PVA csőből, kis hurkákat készíthetünk, melyeket a végszerelékünk mellé rögzítve be tudunk juttatni extra csalogató anyagokat nagy távolságra, pontosan a horgunk mellé.
Ezek az extra anyagok sokszor a sikeresség zálogai, hiszen a fenék közelben keresgélő halak, az 1-2 szem bojlinkat, pelletünket viszonylag nehezen veszik észre, azonban, ha egy kisebb kupac csali áll a rendelkezésükre, ami még jól is van aromázva, biztos, hogy a horog felé veszik az irányt. Anyaga nem perforált, tehát mi magunk határozhatjuk meg, hogy mekkora zacskót szeretnénk készíteni a halaknak. Ez rövid távra, vagy behordás esetén lehet egészen nagy is. De ha messzire kívánunk dobni, ne készítsünk túl nagyot, mert az ellenállása miatt súlyos méterekkel rontja le a dobás távolságát. Szélessége 6 cm, így változatos méretben készíthetünk belőle tasakokat.
Hossza 4 méter, így rengeteg bedobásra elég lesz.

Anyaga jól oldódik, még hideg vízben sem kell több neki 1-2 percnél. A megtöltés során vigyázzunk, hogy vizes alapú termékeket ne töltsünk bele, mert azonnal eloldja a tasak anyagát. CSL aromával bekevert etetőanyagot, pelletet nyugodtan tehetünk bele, az olajos aromákat is jól bírja. Ha odafigyelünk erre a pár instrukcióra egy nagyon jó és eredményes horgászatban lehet részünk a Carp Expert PVA cső segítségével.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M FOKHAGYMA egy olyan termék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Ha szeretsz horgászni, és szeretnéd, hogy a halak minél könnyebben becsapjanak, akkor ez a termék neked való.

Ez a termék egy 4 méter hosszú aromásított PVA cső, amelynek fő összetevője a fokhagyma. A fokhagyma aromája kiválóan vonzza a halakat, így nagyobb esélyed van a sikeres fogásra.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M FOKHAGYMA előnyei között szerepel a könnyű használhatóság. Egyszerűen csak töltsd meg etetőanyaggal, csomagold össze, majd helyezd a vízbe. Az aromásított PVA cső lassan oldódik fel, így megakadályozza az etetőanyag szétterjedését a vízben.

Ez a termék egy nagyszerű választás a távoli horgászok számára, akik szeretnék, ha az etetőanyag a lehető legkisebb helyen koncentrálódna. Ez azt jelenti, hogy a halak a csónakodhoz közelebb jönnek, és nagyobb esélyed van a sikeres fogásra.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M FOKHAGYMA kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ez a termék ideális választás minden olyan horgász számára, aki szeretné maximalizálni a halak vonzását és a sikeres fogás esélyét.

A termék méretei: 4 méter hosszú és 25 mm átmérőjű. A cső könnyen használható, és ideális választás minden horgász számára, aki szeretné, hogy a halak minél könnyebben becsapjanak.

Ha szeretnél nagyobb sikert elérni a horgászatban, akkor a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M FOKHAGYMA a megfelelő választás számodra. Ez a termék biztosítja, hogy a halak a lehető legközelebb jönnek hozzád, és nagyobb esélyed van a sikeres fogásra. Ne habozz, vásárolj ma egy CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA CSŐ 4M FOKHAGYMA-t, és tapasztald meg a különbséget a horgászatban!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák