CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-002
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

3490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-002
Jellemző: Ánizs
Kiszerelés: 27 db / doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS' egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a termék előnyös lehet mind az amatőr, mind pedig a profi horgászok számára. Az aromásított PVA zacskók nagyon hatékonyak lehetnek, ha a célunk a halak csalogatása, és azokat a lehető legjobb helyre vonzása.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS kiváló minőségű, és az ánizs aroma miatt nagyon hatékony a halak vonzásában. A termék megfelelő mérete és tartóssága miatt könnyen használható, és a zacskók jól záródnak, így biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk nem fog elázni, hanem a kívánt helyen marad.

A termék mérete 10x12 cm, és 27 db aromásított PVA zacskót tartalmaz egy csomagban. Ez a mennyiség elegendő lehet akár egy hosszabb horgászat során is, és a csomag mérete miatt könnyen szállítható.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS előnyei között említhetjük, hogy a termék:

- Hatékonyan vonzza a halakat: Az ánizs aroma miatt a halak vonzódni fognak a zacskókhoz, így nagyobb esélyünk van arra, hogy sikeres horgászatot folytassunk.

- Könnyen használható: A PVA zacskók könnyen használhatók, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják őket.

- Megfelelő méretű: A 10x12 cm-es méret miatt a zacskók megfelelő mennyiségű etetőanyagot tartalmaznak, így nem kell aggódnunk azon, hogy kevés vagy túl sok etetőanyagot adunk a vízbe.

- Jól záródnak: A zacskók jól záródnak, így biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk nem fog elázni, hanem a kívánt helyen marad.

- Tartósak: A PVA zacskók tartósak, így akár hosszabb ideig is használhatjuk őket.

- Könnyen szállítható: A zacskók kis méretűek és könnyen szállíthatók, így könnyen magunkkal vihetjük őket a horgászatra.

Összességében a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS egy nagyon hatékony és praktikus termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Az ánizs aroma miatt hatékonyan vonzza a halakat, és a jól záródó, tartós PVA zacskók miatt biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk a kívánt helyen marad. A termék megfelelő méretű és könnyen használható, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják őket. A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS egy olyan termék, amelyet bátran ajánlhatunk mindenkinek, aki szeretne sikeres horgászatot folytatni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák