CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB EPER

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-013
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

3490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-013
Jellemző: Eper
Kiszerelés: 27 db / doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB EPER' egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára javasolt. Ez a PVA zacskó ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék növelni a halak vonzását a vízben, és így jobb eredményeket elérni.

A termék előnyei közé tartozik az aromásított kivitel, amelynek köszönhetően a PVA zacskó jellegzetes eperillatot áraszt, amely még vonzóbbá teszi a halak számára. Az aromásított PVA zacskó csökkenti a halak kételyeit, és növeli a fogások esélyét.

Ez a CARP EXPERT PVA zacskó kiváló minőségű, és biztosítja, hogy a csali szabályosan leérjen a kívánt helyre. A PVA zacskó mérete 7 x 14 cm, és 27 darabot tartalmaz egy csomagban, így a horgászoknak elegendő mennyiség áll rendelkezésre az egész napos horgászathoz.

A PVA zacskó használata rendkívül egyszerű. Csak tegyük bele a csalit a zacskóba, és zárjuk le. A zacskó oldódni fog a vízben, így a csali szabályosan és lassan jut el a kívánt helyre.

Fontos megjegyezni, hogy a CARP EXPERT PVA zacskó kiváló minőségű anyagból készült, és nem szakad el, amíg a vízben van. Ez biztosítja, hogy a csali biztonságosan elérje a célját, és nem veszít el a hatékonyságából.

Összefoglalva, a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB EPER egy kiváló minőségű termék, amely javítja a horgászok eredményeit. Az aromásított kivitel és a megbízható minőség garantálja, hogy a halak vonzódni fognak a csalihoz, és növeli a fogások számát. A 7 x 14 cm-es méret és a 27 darabos csomagolás biztosítja, hogy elegendő mennyiség áll rendelkezésre az egész napos horgászathoz. Ne habozz, próbáld ki a CARP EXPERT PVA zacskót, és növeld meg a halak vonzását a vízben!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák