CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB FOKHAGYMA

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-046
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

3490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-046
Jellemző: Fokhagyma
Kiszerelés: 27 db / doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB FOKHAGYMA a horgászok által régóta várt, kiváló minőségű termék, amely segíti a horgászat sikerét. Ez a PVA zacskó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tökéletesen megőrzik az etetőanyagot és az aromákat, így a halakat könnyebben vonzza be.

Ez a PVA zacskó különlegessége, hogy fokhagyma ízben és illatban van átitatva, ami a halak kedvenc íze. Az aromásított PVA zacskók különlegessége, hogy a halakat vonzzák be, és segítenek a horgászoknak a nagyobb halak becsapásában. A PVA zacskók használata a horgászat során fontos, mivel az etetőanyagot védi és az ízeket megőrzi.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB FOKHAGYMA kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amely segít a horgászoknak a halakat vonzani. A zacskó mérete 70x120 mm, így elegendő mennyiségű etetőanyagot lehet bele helyezni, hogy a horgászok a lehető legjobb eredményeket érjék el.

A termék használata egyszerű és kényelmes, csak helyezze az etetőanyagot a zacskóba, majd zárja le a zacskót, majd helyezze a vízbe. A PVA zacskók oldódnak a vízben, így az etetőanyag a vízbe kerül és a halakat vonzza be.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB FOKHAGYMA egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ki kell próbálnia. Az aromásított PVA zacskók segítenek a nagyobb halak becsapásában és garantálják a horgászat sikerét. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és hatékony, és könnyen használható. A termék csomagolása 27 darabot tartalmaz, így a horgászoknak elegendő mennyiségük van a horgászat során.

Összességében, a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB FOKHAGYMA egy olyan termék, amely a horgászoknak segít a halak vonzásában, és garantálja a horgászat sikerét. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és hatékonyak. A termék használata egyszerű és kényelmes, így minden horgásznak ajánlott a kipróbálása. A termék mérete 70x120 mm, így elegendő mennyiségű etetőanyagot lehet bele helyezni. A csomagolás 27 darabot tartalmaz, így a horgászoknak elegendő mennyiségük van a horgászat során. Próbáld ki a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB FOKHAGYMÁ-t, és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák