CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB KRILL

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-007
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

3490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-007
Jellemző: Krill
Kiszerelés: 27 db / doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB KRILL egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a termék a legjobb minőségű anyagokból készül, és megfelelő mennyiségű aromával van ellátva, hogy a halak vonzóan érezzék magukat a vízben.

A termék előnyei között szerepel, hogy a zacskók mérete nagyobb, mint a hasonló termékeké, így több csalit lehet a zacskókban elhelyezni, ami nagyobb eséllyel vonzza majd a halakat. A zacskók kiváló minőségű anyagból készülnek, ami megakadályozza a víz bejutását a csalikhoz, így azok frissek és vonzóak maradnak.

Az aromásítás egy másik előnye, hogy az íz és az illat hatására a halak jobban vonzódnak a csalikhoz, és általában több halat lehet fogni egy ilyen csalival, mint egy egyszerű, nem aromatizált csalival. A krill íz különösen előnyös, mivel ez a halak egyik nagy kedvence.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB KRILL termék nagyon könnyen használható. A zacskókat egyszerűen csak megtöltjük a csalikkal, majd azokat a horgászhoroghoz közel helyezzük el. A zacskókat a vízbe dobhatjuk, és a csalik a zacskóban maradnak, amíg azok a vízben el nem oldódnak.

A termék mérete 10 x 13 cm, ami megfelelő mennyiségű csalit tesz lehetővé a zacskókban. A csomagban 27 db zacskó található, ami elegendő egy hosszú horgászat során, és a zacskók könnyen szállíthatóak. A termék további előnye, hogy a zacskók könnyen zárhatóak és újrahasznosíthatóak.

Összességében elmondható, hogy a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB KRILL egy kiváló minőségű termék, amely megkönnyíti a horgászatot és növeli a halak vonzerejét. A termék előnyei között szerepel a nagyobb zacskó mérete, a kiváló minőségű anyag, az aromásítás és a könnyű használhatóság. A termék alkalmas minden horgásznak, aki szeretne több halat fogni, és élvezni a horgászat élményét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák