CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ÁNIZS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-102
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-102
Jellemző: Ánizs
Kiszerelés: 7 db/ doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ÁNIZS' termék egy kiváló minőségű, aromásított PVA zacskó, amelyet a horgászok imádni fognak. Az ánizs ízesítésnek köszönhetően, a zacskó a halakat vonzza magához, és segíti a horgászokat a halak gyors és hatékony befogásában.

Az aromásított PVA zacskók két fő előnye az, hogy segítik a horgászokat a halak gyors befogásában, és hogy megakadályozzák a csalik szétszóródását a vízben. Az ánizs ízesítés nagyon hatékony a halak vonzásában, azaz segíti a horgászat sikerét. A zacskó mérete 10x15cm, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok elhelyezhessék benne a csalikat, és hogy megbizonyosodjanak róla, hogy azok biztonságban vannak.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ÁNIZS termék további előnye az, hogy könnyen használható. A zacskókat csak meg kell tölteni a csalikkal, majd össze kell csomagolni őket, és be kell dobni őket a vízbe. A zacskók azonnal feloldódnak a vízben, és a halak azonnal reagálnak a vonzó illatokra és ízekre.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ÁNIZS termék számos más előnnyel is rendelkezik, amelyek segítik a horgászokat a halak sikeres befogásában. Az aromásított PVA zacskók kiváló minőségűek, és tartósak, így a horgászok bátran használhatják őket akár a nagyon hideg vagy meleg időjárási körülmények között is.

Összefoglalva, a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ÁNIZS egy nagyon hatékony és könnyen használható termék, amelyet a horgászok imádni fognak. Az ánizs ízesítésnek köszönhetően, a zacskók segítik a halak vonzását, és megakadályozzák a csalik szétszóródását a vízben. A zacskók kiváló minőségűek és tartósak, így a horgászok bátran használhatják őket bármilyen időjárási körülmények között. A termék 10x15cm-es mérete pedig elegendő ahhoz, hogy a horgászok elhelyezhessék benne a csalikat, és hogy megbizonyosodjanak róla, hogy azok biztonságban vannak. Ha tehát hatékony és könnyen használható PVA zacskókat keresel, amelyek segítik a halak vonzását, akkor a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ÁNIZS a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák