CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB EPER

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-113
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-113
Jellemző: Eper
Kiszerelés: 7 db/ doboz

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.

Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük.

A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB EPER egy fantasztikus horgásztermék, amelyet a CARP EXPERT márka hozott létre a horgászok számára. Ez a termék egy olyan aromásított PVA zacskó, amelyben az eper ízének és illatának keveréke van. Ez a kiváló minőségű PVA zacskó 7 darabot tartalmaz, így horgászata során bőségesen lesz belőle.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy használata rendkívül egyszerű. Csak töltse meg a zacskót az etetőanyaggal, amit használni szeretne, és zárja le a zacskó száját. Aztán egyszerűen dobja be a zacskót a vízbe, és a zacskó feloldódik, felszínre jön az etetőanyag, az eper illat pedig elterjed a vízben, vonzva a kívánt halakat.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB EPER mérete 10x13 cm, így elegendő mennyiségű etetőanyagot tudsz beletölteni, hogy vonzó legyen a halak számára. A termék előnyös tulajdonságai közé tartozik az is, hogy a zacskó anyaga nagyon erős és strapabíró, így nem fog kilyukadni a beletöltött etetőanyagtól. Emellett a zacskó tartósítószert és konzerválószert nem tartalmaz, ami biztosítja a termék természetességét.

Az eper illata az egyik legmegbízhatóbb vonzó hatású illat a halak számára, és a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB EPER ezt az illatot tökéletesen tartalmazza. Ez az illat hatékonyan vonzza a halakat, és segít abban, hogy nagyobb mennyiségben tudjunk halat fogni. A halak az eper illatának köszönhetően hamarabb rájönnek, hogy az etetőanyagban található eper valójában vonzó táplálék számukra.

Ha valóban sikeres akarsz lenni a horgászatban, akkor ne hagyja ki a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB EPER-t a felszerelésedből. Ez a termék az egyik legjobb vonzó hatású etetőanyag, amelyet a piacon találsz. Emellett, a termék rendkívül gazdaságos, így nem kell aggódnod az ár miatt.

Összefoglalva, a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB EPER egy kiváló minőségű termék, amely segít abban, hogy a horgászatod sikeres legyen. A termék könnyen használható, erős és tartós, és a halak imádják az eper illatát. A termék mérete ideális, és a csomagban 7 darab zacskó található. Ha szeretnél nagyobb mennyiségű halat fogni, akkor ezt a terméket mindenképpen ajánljuk neked!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák