CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB KRILL

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-107
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-107
Jellemző: Krill
Kiszerelés: 7 db/ doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A komoly horgászok tudják, hogy a megfelelő csalik és etetőanyagok kiválasztása kulcsfontosságú lehet a sikeres horgászathoz. Éppen ezért a Carp Expert márkájú 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy igazán innovatív és hatékony megoldást kínál a horgászok számára.

A PVA zacskók már régóta népszerűek a horgászok körében, hiszen a zacskók segítségével egyszerűen és hatékonyan lehet elhelyezni az etetőanyagot a vízben, azonban a Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy kicsit többet kínál ennél.

Az első előny, amit érdemes kiemelni, az a termék minősége. A Carp Expert márka évek óta a horgászat egyik vezető márkája, és a 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék is megfelel az általuk elvárt magas minőségi szabványoknak.

A termék előnyeinek sorából nem hiányozhat az aromásítás sem, ami valóban sokat segíthet a horgászoknak. Az aromásításnak köszönhetően a zacskókban található etetőanyagok elképesztően vonzóvá válnak a halak számára, így sokkal nagyobb esély van arra, hogy sikerül becélozni a kívánt halakat.

A 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy további előnye az, hogy a zacskókban található etetőanyagok kifejezetten a pontyok számára lettek kialakítva. A krill aromájú etetőanyagoktól a pontyok szinte nem tudnak ellenállni, így ez a termék garantáltan befolyásolni fogja a horgászat sikeres és eredményes kimenetelét.

A termék mérete is érdemes megemlíteni. A 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék csomagja 7 db zacskót tartalmaz, amelyek mérete 7x14 cm. Ez a méret ideális többféle horgászati ​​technikához, és lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan használják a zacskókat akár kisebb, akár nagyobb méretű halak esetén.

A 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék további előnye, hogy a termék nagyon egyszerűen használható. A zacskókat egyszerűen csak töltsük meg az etetőanyaggal, és zárjuk le őket. Ezután helyezzük el a zacskókat a vízben, és várjuk meg, hogy az etetőanyagok kibontakozzanak.

Végül, de nem utolsó sorban, a 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék rendkívül jól ár-érték arányú. Az ár megfizethető, és a termék minősége kiemelkedő, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a pénzükért valóban értéket kapnak.

Összességében tehát a 'Carp Expert aromásított PVA zacskó 7db krill' termék egy igazán értékes és hatékony megoldást kínál a horgászok számára. A termék minősége, az aromásítás, a pontyok számára kialakított etetőanyagok, a megfelelő méret és az egyszerű használat mind-mind garantálják, hogy a horgászok sikeresen és hatékonyan használják a terméket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák