CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M

Készleten
Cikkszám: EF-30149-010
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30149-010
Kiszerelés: 10 m
Típus: Extra erős
A PVA termékekkel történő etetés egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Carp Expert Extra erős PVA szálra bojlikat, pelleteket fűzhetünk fel, amit az ólom, vagy a horog mellé kötve a lehető legpontosabb etetést hozhatjuk létre.

Sokszor ez a pár szem csali bőven elegendő ahhoz, hogy felkeltse a halak érdeklődését.

Extra erős anyagának köszönhetően jól köthető és nem szakad le dobás közben sem.

A CARP EXPERT márka újabb csúcsterméke a CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M, amely a horgászok számára nyújt kiváló segítséget a halak csalogatásában. A termék rendkívül erős és tartós, így biztosítja a horgászok számára a megbízható és hatékony megoldást a halak félénkségének leküzdésére.

A CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M egy 10 méteres fonott PVA zsinór, amelyet a horgászok könnyedén használhatnak a horog köré csavarva, majd a horoghoz rögzítve. Ez a zsinór ideális arra, hogy a csalit a kívánt helyre juttassuk, anélkül hogy aggódnunk kellene a csalitól való elkülönülés miatt.

A termék előnyei között kiemelendő, hogy a CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M rendkívül erős és tartós, így hosszabb ideig állja az időjárás viszontagságait, valamint a halak támadásait. Az erős fonásnak köszönhetően a zsinór nem szakad el könnyen, így megbízhatóan alkalmazható bármilyen horgászati ​​technikához.

A termék mérete 10 méter, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő mennyiségű zsinórt biztosítson a horgászat során. Emellett a termék könnyű és hordozható, így ideális azoknak a horgászoknak, akik gyakran utaznak és horgásznak különböző helyszíneken.

A CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M előnye, hogy könnyen használható és alkalmazható, így a kezdő és haladó horgászok számára is ideális. A zsinórt egyszerűen csavarjuk a horog köré, majd rögzítsük a horoghoz. Ezután máris készen állunk arra, hogy a halakat megcélozzuk és a csalit a kívánt helyre juttassuk.

A CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M az egyik legmegbízhatóbb és hatékonyabb PVA zsinór a piacon. Ha a horgászok sikeres halászatra vágynak, akkor a CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M a megfelelő választás. A termék megbízhatósága és tartóssága garantált, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják. A termék könnyen használható és hordozható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csalitól való elkülönülés miatt. Az erős fonásnak köszönhetően a zsinór nem szakad el könnyen, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a csali a kívánt helyre jut.

Összességében, a CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M egy megbízható és hatékony megoldás a horgászok számára, akik szeretnének sikeres halászatot folytatni. A termék könnyen használható, tartós és erős, így bármilyen körülmények között használható. A CARP EXPERT EXTRA ERŐS FONOTT PVA ZSINÓR 10M a horgászok elengedhetetlen eszköze, amely felgyorsítja a halak becserkészését és a sikeres halászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák