CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30141-525
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30141-525
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 25 mm
Típus: Anti Raffeling
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. - Anti Raffeling
Ideális választás az erős hálót igénylő módszerekhez. A speciális szövésnek köszönhetően sokkal erősebb a többi pva hálónál. Akkor használjuk, ha nagyobb távolságra szeretnénk dobni, vagy a töltet nagyobb, nehezebb az átlagosnál.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses formában kerül forgalomba, ahonnan könnyedén át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT márka számos kiváló minőségű horgászterméket kínál a horgászok számára. Az egyik legnépszerűbb termékük a CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M. Ez a termék egy PVA tasak utántöltő, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és könnyedén elkészítsék az etetőanyagukat.

Az ANTI RAFFELING GYORS technológia biztosítja, hogy a tasak a lehető legrövidebb idő alatt oldódik fel a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nincs szükségük arra, hogy órákat várjanak, mielőtt halakat fognak. Ehelyett az etetőanyaguk azonnal elérhetővé válik a halak számára.

A tasak mérete 25 mm x 7 m, ami ideális a nagyobb horgászati helyekre. A hosszú méret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot helyezzenek ki egyszerre, így növelve az esélyüket a halak megfogására.

A CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M számos előnyt kínál a horgászok számára. Először is, a termék kiváló minőségű anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható lesz a vízben. Másodszor, az ANTI RAFFELING GYORS technológia biztosítja, hogy az etetőanyag azonnal elérhetővé válik a halak számára, így növelve az esélyét a halak megfogásának.

Harmadszor, a tasak mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot használjanak egyszerre, így növelve az esélyüket a halak megfogására. Végül, a CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M egy nagyon egyszerűen használható termék, amelyet bárki könnyedén használhat.

Összefoglalva, ha egy kiváló minőségű PVA tasak utántöltőre van szükséged, amely lehetővé teszi az etetőanyag azonnali elérhetőségét a halak számára, akkor a CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M a tökéletes választás. Ez a termék biztosítja, hogy a horgászok mindig sikeresek legyenek a horgászati kalandjaik során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák