CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M

Készleten
Cikkszám: EF-30141-535
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30141-535
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 35 mm
Típus: Anti Raffeling
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. - Anti Raffeling
Ideális választás az erős hálót igénylő módszerekhez. A speciális szövésnek köszönhetően sokkal erősebb a többi pva hálónál. Akkor használjuk, ha nagyobb távolságra szeretnénk dobni, vagy a töltet nagyobb, nehezebb az átlagosnál.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses formában kerül forgalomba, ahonnan könnyedén át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M PVA zsákja tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik keresnek egy hatékony módszert az etetésre és csalizásra. A termék előnyeit számos tulajdonsága adja, amelyek közé tartozik a gyors oldódás, a 35 mm x 7 m méret, és az anti-raffeling kialakítás.

A CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M PVA zsákja kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. Az anyagból készült zsák gyorsan oldódik, így a csalit és az etetőanyagot könnyedén lehet elhelyezni a vízben, és a halak gyorsan elkezdenek táplálkozni. A zsák mérete 35 mm x 7 m, ami elegendő ahhoz, hogy több halcsalit is elhelyezzünk benne.

Az anti-raffeling kialakítás azt jelenti, hogy a zsák nem szakad el a horgászat közben. Ez nagyon fontos tulajdonság, mivel a zsák tartalmát nem szabad elveszíteni a vízben. Az anti-raffeling kialakítás biztosítja, hogy a zsák tartalma épségben maradjon, így több halat lehet csalizni.

A CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M PVA zsákja ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének hatékonyan csalizni és etetni. A gyors oldódás, a 35 mm x 7 m méret, és az anti-raffeling kialakítás mind olyan tulajdonságok, amelyek elősegítik a sikeres horgászatot. A CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M PVA zsákja egy igazán praktikus és hatékony eszköz a horgászok számára.

Ha már ismered a CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M terméket, akkor tudod, hogy mennyire praktikus és hatékony eszköz a horgászatban. Ha pedig először hallasz róla, akkor érdemes kipróbálni, hogy meggyőződj róla, mennyire hatékony a zsák a halak csalizására és etetésére. A CARP EXPERT PVA REFILL - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M PVA zsákja egyszerű, de nagyszerű megoldás a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák