CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30141-145
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30141-145
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 45 mm
Típus: Micro Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. - Micro Mesh
Általános használatú háló, mely szinte mindenféle csalihoz jól használható, így etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses formában kerül forgalomba, ahonnan könnyedén át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT márka új terméke, a CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M egy valódi csodaszernek bizonyul a horgászok számára. Ez a termék egy új generációs PVA töltőanyag, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen készítsünk töltött PVA zacskókat. A CARP EXPERT PVA REFILL segítségével a horgászok képesek lesznek könnyedén elkészíteni az etetőanyagot, és az akadókra helyezni.

A termék előnyei között említhető, hogy a CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M nagyon könnyen használható, és bármilyen típusú etetőanyaggal használható. A termék nagyon nagy méretű, 45 mm átmérőjű, így akár nagyobb csalikat is bele lehet helyezni. A termék 7 méter hosszú, ami egy nagyon jó méret, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy több zacskót is elkészítsenek egyetlen töltéssel.

A CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M egy nagyon jó minőségű termék, amely nagyon erős és tartós. Szilárd és biztonságos csomagolásban érkezik, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a termékük épségben érkezik meg. A termék kiváló minőségű PVA anyagból készül, amely nem oldódik fel a vízben, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy az etetőanyag nem oldódik fel a zacskóban.

A CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M a horgászok számára nagyon sok előnyt kínál. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és egyszerűen elkészítsék az etetőanyagot, és az akadóra helyezzék. A termék nagy mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb csalikat is bele helyezzenek, így növelve a sikereket. A CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M nagyon könnyen használható, és nagyon tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a termék hosszú időn át szolgálni fogja őket.

Összességében, a CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M egy fantasztikus termék, amelyet a horgászoknak mindenképpen érdemes kipróbálni. A termék nagyon könnyen használható és nagyon nagy méretű, így ideális a nagyobb csalikhoz is. A CARP EXPERT PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M nagyon erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a termék hosszú időn át szolgálni fogja őket. A termék SEO szempontjai is figyelembe vannak véve, így biztosak lehetünk abban, hogy a termék megfelelően lesz keresve a horgászok között.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák