CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 25MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30141-225
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30141-225
Hossz: 7 m
Jellemző: Lassú oldódás
Méret: 25 mm
Típus: Micro Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni.
Szerkezete Micro Mesh, ami egy általános használatú háló, így szinte mindenféle csalihoz jól használható, etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses kiszerelésben kerül forgalomba, így könnyen át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Lassú oldódású, így főként melegebb vizekben alkalmazzuk, vagy mély bányatavakon, ahol tovább tarthat a csali leengedése. Így garantáljuk azt, hogy a háló, csak a fenékre érve bontson.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 25MM X 7M egy olyan kiváló minőségű termék, mely a horgászoknak kíván segíteni abban, hogy még hatékonyabbá tegyék a halak megragadását. Ez a termék egy hosszú, sima és lassú oldódású PVA zsinór, mely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan táplálják az általuk kiválasztott horgászterületet.

Az ilyen típusú termékeket a horgászok általában az etetőanyagokhoz használják, amelyek különböző ízekkel és illatokkal rendelkeznek, így maximalizálva a halak vonzását. A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 25MM X 7M méretei (25mm x 7m) lehetővé teszik számodra, hogy a terméket könnyen hordozd az általad kiválasztott horgászterületre, és a horgászat során használd.

A lassú oldódás lehetővé teszi, hogy a halak lassan táplálkozzanak, és így nagyobb esélyed van arra, hogy elkapd a halakat, amelyek éppen az etetőanyagodhoz mennek. A PVA zsinórok használata rendkívül hatékony módszer a horgászat során, mivel lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a horgászterületre pontosan olyan mennyiségű etetőanyagot juttassanak, amelyre szükség van.

Ez a termék kényelmes, könnyen használható, és nagyon hatékony a horgászat során. Ha szeretnél maximális hatékonyságot elérni a horgászat során, akkor érdemes kipróbálni a CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 25MM X 7M terméket. A nagy méret és a lassú oldódás lehetővé teszi, hogy a termék hosszú ideig hasznos legyen, és segítsen neked abban, hogy a halakat könnyedén megragadd.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 25MM X 7M termék egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára javasolt. A hatékony horgászat érdekében mindig érdemes olyan eszközöket használni, amelyek megbízhatóak és hatékonyak. A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 25MM X 7M az egyik ilyen eszköz, amely segítségedre lehet a horgászat során. Ne habozz, vásárolj egyet ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák