CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 35MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30141-235
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30141-235
Hossz: 7 m
Jellemző: Lassú oldódás
Méret: 35 mm
Típus: Micro Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni.
Szerkezete Micro Mesh, ami egy általános használatú háló, így szinte mindenféle csalihoz jól használható, etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses kiszerelésben kerül forgalomba, így könnyen át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Lassú oldódású, így főként melegebb vizekben alkalmazzuk, vagy mély bányatavakon, ahol tovább tarthat a csali leengedése. Így garantáljuk azt, hogy a háló, csak a fenékre érve bontson.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 35MM X 7M egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász imádni fog. Ez a termék tökéletes választás azoknak, akik szeretnék növelni az esélyeiket a fogásra, és akik a PVA technológiát használják.

Ez a CARP EXPERT PVA REFILL egy lassú oldódású, sima felületű termék, amely rendkívül könnyen használható. Az 5 cm széles tekercs 7 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll a horgászok rendelkezésére ahhoz, hogy több alkalommal is használhassák. A széles tekercsnek köszönhetően a horgászok könnyedén kivághatják a megfelelő méretű darabokat, hogy tökéletesen illeszkedjenek a horogra.

A CARP EXPERT PVA REFILL kiváló minőségű anyagból készül, amely biztosítja a lassú oldódást és a sima felületet. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem ragad össze, és nem húzódik be a horgot körül. A lassú oldódás azt jelenti, hogy a csali lassan oldódik a vízben, így hosszabb ideig képes vonzani a halakat.

A CARP EXPERT PVA REFILL használata rendkívül egyszerű. Csak vágja le a megfelelő méretű darabot, helyezze a horogra, és máris kész. A horgászoknak nem kell aggódniuk a csali eltűnésével kapcsolatban, mert ez a termék hosszú ideig képes vonzani a halakat.

A CARP EXPERT PVA REFILL másik előnye az, hogy rendkívül széles körben használható. Ez a termék kiválóan alkalmas különböző típusú csalikhoz, beleértve az etetőanyagokat, a kukoricát, a bojlit és még sok mást. A horgászoknak nem kell aggódniuk a csali eltűnésével kapcsolatban, mert ez a termék hosszú ideig képes vonzani a halakat.

Az általánosan elterjedt vélemény az, hogy a PVA technológia kiválóan működik a halak vonzására. A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 35MM X 7M egy olyan termék, amely tökéletesen illeszkedik ebbe a kategóriába. Ez a termék kiváló minőségű, könnyen használható és széles körben használható. Ezért a horgászoknak mindenképpen érdemes kipróbálniuk ezt a terméket, ha szeretnének növelni az esélyeiket a fogásra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák