CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30141-245
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap

2890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30141-245
Hossz: 7 m
Jellemző: Lassú oldódás
Méret: 45 mm
Típus: Micro Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni.
Szerkezete Micro Mesh, ami egy általános használatú háló, így szinte mindenféle csalihoz jól használható, etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses kiszerelésben kerül forgalomba, így könnyen át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is. Lassú oldódású, így főként melegebb vizekben alkalmazzuk, vagy mély bányatavakon, ahol tovább tarthat a csali leengedése. Így garantáljuk azt, hogy a háló, csak a fenékre érve bontson.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M a horgászok által kedvelt termékei közé tartozik. Ez a fantasztikus PVA refill egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok egyszerűen és hatékonyan dobhassák be az etetőanyagot, csalit vagy bármilyen más hasznos anyagot a halakhoz.

A 45mm x 7m méretű PVA refill tökéletesen illeszkedik a CARP EXPERT PVA hálókhoz, amelyekkel együtt használva a horgászoknak lehetősége van arra, hogy az etetőanyagot pontosan azon a helyen helyezzék el, ahol a halak táplálkoznak. Ez a technológia különösen hasznos lehet a nagyobb halak esetében, amelyek rendszeresen megbízhatatlanok és óvatosak.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M kiváló minőségű PVA anyagból készült. Ez a speciális anyag lassan oldódik a vízben, így a horgászoknak lehetősége van arra, hogy a hálóban helyezzék el az etetőanyagot, csalit vagy bármilyen más hasznos anyagot, anélkül, hogy a PVA anyag túlságosan gyorsan oldódna fel.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M mérete ideális azok számára, akik szeretnék pontosan elhelyezni az etetőanyagot. A 45mm átmérőjű háló lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot tegyenek a hálóba, anélkül, hogy aggódniuk kellene az oldódási sebességet illetően.

Ez a fantasztikus PVA refill rendkívül könnyen használható. Egyszerűen helyezze a hálót a vízbe, majd helyezze a PVA refill-et a hálóba. Ezután csak csomagolja be a hálót, és dobja be a vízbe a halak közé. A PVA anyag lassan oldódik fel, és lehetővé teszi az etetőanyag szétterjedését, hogy a halak könnyen megtalálhassák és táplálkozhassanak.

Összességében a CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M egy fantasztikus termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan elhelyezzék az etetőanyagot a halaknak. Ez a PVA refill kiváló minőségű anyagból készült, amely lassan oldódik fel a vízben, és lehetővé teszi az etetőanyag szétterjedését, hogy a halak könnyen megtalálhassák és táplálkozhassanak. A 45mm x 7m méretű PVA refill ideális azok számára, akik szeretnék pontosan elhelyezni az etetőanyagot, és a CARP EXPERT PVA hálókkal együtt használva hatékony megoldást kínál a horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák