CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30141-245
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

2890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30141-245
Hossz: 7 m
Jellemző: Lassú oldódás
Méret: 45 mm
Típus: Micro Mesh

Carp Expert PVA Refill utántöltő Micro Mesh - lassú vagy gyors oldódással

A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.

Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t.

A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. - Micro Mesh

Általános használatú
háló, mely szinte mindenféle csalihoz jól használható, így etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele.

Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei.

Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Tekercses formában kerül forgalomba, ahonnan könnyedén át tudjuk tölteni a PVA System műanyag csövére és már használhatjuk is.

A Gyors oldódású változatot, a hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A Lassú oldódású változatot, főként melegebb vizekben alkalmazzuk, vagy mély bányatavakon, ahol tovább tarthat a csali leengedése. Így garantáljuk azt, hogy a háló, csak a fenékre érve bontson.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M a horgászok által kedvelt termékei közé tartozik. Ez a fantasztikus PVA refill egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok egyszerűen és hatékonyan dobhassák be az etetőanyagot, csalit vagy bármilyen más hasznos anyagot a halakhoz.

A 45mm x 7m méretű PVA refill tökéletesen illeszkedik a CARP EXPERT PVA hálókhoz, amelyekkel együtt használva a horgászoknak lehetősége van arra, hogy az etetőanyagot pontosan azon a helyen helyezzék el, ahol a halak táplálkoznak. Ez a technológia különösen hasznos lehet a nagyobb halak esetében, amelyek rendszeresen megbízhatatlanok és óvatosak.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M kiváló minőségű PVA anyagból készült. Ez a speciális anyag lassan oldódik a vízben, így a horgászoknak lehetősége van arra, hogy a hálóban helyezzék el az etetőanyagot, csalit vagy bármilyen más hasznos anyagot, anélkül, hogy a PVA anyag túlságosan gyorsan oldódna fel.

A CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M mérete ideális azok számára, akik szeretnék pontosan elhelyezni az etetőanyagot. A 45mm átmérőjű háló lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot tegyenek a hálóba, anélkül, hogy aggódniuk kellene az oldódási sebességet illetően.

Ez a fantasztikus PVA refill rendkívül könnyen használható. Egyszerűen helyezze a hálót a vízbe, majd helyezze a PVA refill-et a hálóba. Ezután csak csomagolja be a hálót, és dobja be a vízbe a halak közé. A PVA anyag lassan oldódik fel, és lehetővé teszi az etetőanyag szétterjedését, hogy a halak könnyen megtalálhassák és táplálkozhassanak.

Összességében a CARP EXPERT PVA REFILL - LASSÚ SIMA - 45MM X 7M egy fantasztikus termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan elhelyezzék az etetőanyagot a halaknak. Ez a PVA refill kiváló minőségű anyagból készült, amely lassan oldódik fel a vízben, és lehetővé teszi az etetőanyag szétterjedését, hogy a halak könnyen megtalálhassák és táplálkozhassanak. A 45mm x 7m méretű PVA refill ideális azok számára, akik szeretnék pontosan elhelyezni az etetőanyagot, és a CARP EXPERT PVA hálókkal együtt használva hatékony megoldást kínál a horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák