CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M

Készleten
Cikkszám: EF-30142-525
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

3890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30142-525
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 25 mm
Típus: Anti Raffeling
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé. Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Anti Raffeling
Ideális választás az erős hálót igénylő módszerekhez. A speciális szövésnek köszönhetően sokkal erősebb a többi pva hálónál. Akkor használjuk, ha nagyobb távolságra szeretnénk dobni, vagy a töltet nagyobb, nehezebb az átlagosnál. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M egy olyan fantasztikus termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan etessenek a vízben. Ez a PVA rendszer egy anti-raffeling megoldást kínál, amely megakadályozza a csomók kialakulását a zsinórban, így biztosítva a tökéletes etetést és a maximális hatékonyságot. A 25 mm átmérőjű zacskók és a 7 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot helyezzenek el a vízben.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M előnyei közé tartozik a könnyű használhatóság és a hatékonyság. A zacskók könnyen tölthetők etetőanyaggal, és a zsinórra csatolhatók a zsinór végén található rugalmas csatlakozó segítségével. Az anti-raffeling megoldás biztosítja, hogy a zsinóron ne alakuljanak ki csomók, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy az etetőanyagot azonos méretű részekre bontva juttatják a vízbe.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni a fogási esélyeiket. A nagy méretű zacskók lehetővé teszik a horgászok számára, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot használjanak, ami növeli a halak érdeklődését a csalik iránt. A PVA rendszer segítségével az etetőanyag egységesen jut a vízbe, így a halak könnyebben megtalálják azt.

Összességében a CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 25MM X 7M egy fantasztikus termék a horgászok számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan és hatásosan etessenek a vízben. A könnyű használhatósága és hatékonysága mellett a nagy méretű zacskók és a PVA rendszer együttesen biztosítják a maximális hatékonyságot a horgászat során. Ha szeretnél többet megtudni erről a fantasztikus termékről, ne habozz, vedd meg még ma, és tapasztald meg a különbséget a horgászat során!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák