CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30142-535
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

4100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30142-535
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 35 mm
Típus: Anti Raffeling
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé. Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Anti Raffeling
Ideális választás az erős hálót igénylő módszerekhez. A speciális szövésnek köszönhetően sokkal erősebb a többi pva hálónál. Akkor használjuk, ha nagyobb távolságra szeretnénk dobni, vagy a töltet nagyobb, nehezebb az átlagosnál. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M egy kiváló minőségű, professzionális horgászati termék, amelyet a CARP EXPERT márka fejlesztett ki a horgászok igényeinek kielégítése érdekében. Ez a termék egy nagyszerű választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének magas színvonalú, hatékony és megbízható csalit használni a halak becsapásához.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M egy különleges PVA rendszer, amely segít a horgászoknak a csalik hatékonyabb és kényelmesebb használatában. Ez a rendszer egy gyorsan oldódó PVA hálóból és egy praktikus tartóból áll, amely könnyen használható és kényelmes a horgászok számára.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M egy 35 mm széles és 7 méter hosszú PVA hálóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára a nagyobb és nehezebb csalik használatát. Ez a háló kiváló minőségű PVA anyagból készült, amely gyorsan oldódik a vízben, így a halak nem észlelik a hálót és a csalit teljes mértékben.

Ez a CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M termék különleges anti-raffeling technológiával rendelkezik. Ez a technológia segít az összetapadás és a csomósodás elkerülésében, így a horgászok könnyedén használhatják a PVA hálót anélkül, hogy aggódnának a nehézségek miatt.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M a PVA rendszerrel együtt egy praktikus tartóval is rendelkezik. Ez a tartó kényelmesen használható és könnyen tárolható a horgászok számára. A tartó tartalmazza a PVA hálót, amely könnyen eltávolítható és cserélhető, így a horgászok mindig készen állnak a halak becsapására.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M egy valóban kiváló termék, amely kielégíti a horgászok igényeit. Ez a termék könnyen használható, hatékony és megbízható, így a horgászok mindig biztosak lehetnek abban, hogy sikeresen fogják a halakat. Ha szeretnéd javítani a horgászati élményedet, akkor vásárold meg a CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING GYORS - 35MM X 7M terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák