CARP EXPERT PVA SYSTEM - GYORS SIMA - 45MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30142-145
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

4100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30142-145
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 45 mm
Típus: Micro Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni.

- Micro Mesh:
Általános használatú háló, mely szinte mindenféle csalihoz jól használható, így etetőanyagot, magvakat, bojlikat és pelleteket is bejuttathatunk vele.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Erős műanyag csőben kerül forgalomba, melynek visszazárható, menetes kupakja egy csepp nedvességet sem enged be a cső belsejébe, így szárazon tartja hálónkat.
Két különböző méretű koronggal ellátott tömő szerszámot adunk a szetthez, mellyel egyaránt tudunk etetőanyagot, vagy éppen pelleteket betölteni. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - GYORS SIMA - 45MM X 7M egy nagyszerű termék, amely minden horgász számára elengedhetetlen kelléke lehet. Ez a PVA rendszer nagyon könnyen használható, és segít elérni a kívánt eredményt az etetés terén.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - GYORS SIMA - 45MM X 7M mérete nagyon praktikus, mivel 45 mm széles és 7 méter hosszú, így könnyedén használható az etetéshez. A nagyobb méret lehetővé teszi a nagyobb csomagok elkészítését, amelyek hosszabb ideig tartanak a vízben, így növelve a halak érdeklődését.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a PVA rendszernek, hogy gyorsan oldódik, így nem kell a halaknak sokáig várniuk a csomagok felbomlására. Ez azt jelenti, hogy az etetés hatékonyabbá válik, és a halak gyorsabban reagálnak az etetésre.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - GYORS SIMA - 45MM X 7M kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon tartós. Ez azt jelenti, hogy nem kell gyakran cserélni, és hosszú ideig használható. Az anyagok összetétele biztosítja a csomagok szilárdságát, így nem kell aggódnunk a szétrepedésük miatt.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - GYORS SIMA - 45MM X 7M ideális a horgászok számára, akik szeretnék a lehető legjobban kihasználni az etetés lehetőségeit. Az egyszerű használat és a gyors oldódás mellett, a nagyobb méret lehetővé teszi a nagyobb csomagok elkészítését is, amelyek hosszabb ideig maradnak a vízben.

A termék nagyon könnyen használható, és a horgászok számára kényelmes megoldást kínál az etetés során. A CARP EXPERT PVA SYSTEM - GYORS SIMA - 45MM X 7M egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki hatékonyan szeretné etetni a halakat, és elérni a maximális eredményt a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák