CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M

Készleten
Cikkszám: EF-30142-725
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

4100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30142-725
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódás
Méret: 25 mm
Típus: Hexa Mesh
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról. A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket. A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt. A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából. A vastagabbak a behordás igazi kellékei. Hexa Mesh
Ha a kapitális pontyokat, amurokat kergetjük, akkor az ideális választás számunkra a Hexa Mesh szerkezetű Carp Expert PVA háló, melybe főként a nagyobb magvakat, bojlikat, pelleteket tudjuk bejuttatni. A nagy szemméretnek köszönhetően a fenékre érve azonnal bont. Hossza 7 méter! Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M a horgászok számára készült, és a legjobb minőségű PVA rendszer, amely kiválóan alkalmas az etetőanyagok, csalik és bojlik tárolására és szállítására. Ez a PVA rendszer különösen a nagyobb csalikhoz és etetőanyagokhoz lett tervezve, és hatékonyan segít a horgászoknak a nagyobb halak megragadásában.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M mérete 25 mm x 7 m, ami elegendő ahhoz, hogy nagy mennyiségű csalit és etetőanyagot tárolhassunk benne. Ez a méret kényelmesen elfér a horgásztáskában, és lehetővé teszi, hogy a horgászok egy nagyobb területen is horgásszanak anélkül, hogy folytonosan vissza kellene térniük az etetőanyagok feltöltésére.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M egy kiváló minőségű PVA rendszer, amely hatékonyan segíti a horgászokat a nagyobb halak megragadásában. A rendszer hexagonális hálókból áll, amelyek kiválóan működnek az etetőanyagok és csalik tárolására és szállítására. A hexagonális hálók kiválóan ellenállnak a víznek, és nem engedik ki az etetőanyagokat, így nagyobb étvágyat keltenek a halakban.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M rendkívül könnyen használható. Elég csak a csalit vagy az etetőanyagot a PVA rendszerbe helyezni, majd a felszerelést a vízbe dobni. A PVA rendszer teljesen feloldódik a vízben, és felszabadítja az etetőanyagot vagy a csalit.

A CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M rendszer hatékonyan segíti a horgászokat a nagyobb halak megragadásában. A rendszer kiváló minőségű, könnyen használható és nagy méretű. A horgászoknak nem kell aggódniuk az etetőanyagok és a csalik szállítása miatt, mivel a CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M rendszer hatékonyan segít nekik ebben a feladatban. Ha szeretnél nagyobb halakat fogni, akkor ne habozz, vásárold meg a CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH GYORS - 25MM X 7M rendszert még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák