CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 27DB NATÚR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30150-000
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

3490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-000
Jellemző: Natúr
Kiszerelés: 27 db / doboz

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.

Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük.

A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT a horgászok számára kifejlesztett minőségi termékeket kínál, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a horgászatot. A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 27DB NATÚR termékük kiváló minőségű PVA anyagból készült, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan és hatékonyan etessék a halakat. A termék 27 darab, egyszer használatos PVA zacskót tartalmaz, amelyek ideálisak a csali és etetőanyagok biztonságos tárolására és szállítására.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 27DB NATÚR termék előnyeit tekintve, a horgászok számára számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a halak megszerzésében. Elsőként, a PVA anyagból készült zacskók segítenek a horgászoknak az etetőanyagok és csalik pontosan bejuttatásában a halak táplálkozási területeire. Ezzel növelik a halak aktivitását és esélyt biztosítanak a fogásukra.

Másodszor, a CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 27DB NATÚR termék jelentősen csökkenti az etetőanyagok és csalik szétszóródását a vízben. Ez szintén hozzájárul a halak pontosabb és hatékonyabb etetéséhez, valamint a környezetvédelemhez is.

A termék további előnye, hogy kényelmes és egyszerű használatot biztosít a horgászok számára. A zacskók mérete (10 x 15 cm) ideális a különböző típusú csalik és etetőanyagok tárolásához, és kényelmesen elférnek a horgász táskában vagy dobozban. A PVA anyagból készült zacskók szintén gyorsan oldódnak a vízben, így a horgászoknak nem kell várnunk a zacskók oldódására.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 27DB NATÚR termék szintén kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a víznek és a sérüléseknek. A zacskók tartósak és megbízhatóak, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy az etetőanyagok és csalik biztonságban vannak.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 27DB NATÚR termék tehát egy olyan kiváló minőségű termék, amely megkönnyíti a horgászok életét azzal, hogy hatékonyabbá teszi a halak etetését és pontosabbá teszi a csalik bejuttatását a vízbe. A termék mérete (10 x 15 cm) a horgászok számára kényelmes és praktikus, és a PVA anyagból készült zacskók gyorsan oldódnak a vízben. A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 27DB NATÚR termék tehát egy kiváló választás minden horgásznak, aki hatékony és eredményes horgászatot szeretne folytatni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák