CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30151-020
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA termékek használata roppant egyszerű és eredményessége megkérdőjelezhetetlen!
Cikkszám: 30151-020
Hossz: 20m
Jellemző: PVA
A PVA termékek használata roppant egyszerű és eredményessége megkérdőjelezhetetlen!
PVA zsinórunkra fűzzünk fel pár szem bojlit vagy pelletet és kössük az ólom mellé, vagy a horogra.
A vízbe érve pillanatok alatt eloldódik és az általa bejuttatott csalik a horog köré csalják a környéken tartózkodó halakat. Párás időjárási körülmények között is tökéletesen használható, nem oldódik el idő előtt.
Olyan tekercsen kerül forgalomba, mely megvédi a párától így nyugodtak lehetünk abban, hogy nem fog magában összeolvadni, összeoldódni. Használjuk bátran, hogy minél szebb és több halat foghassunk horgászataink során.

A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR egy valóban kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk. Ez a termék különösen hasznos a horgászat során, mivel segít a csalik és etetőanyagok könnyű és hatékony elhelyezésében. A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR számos előnnyel jár, amelyekről most részletesen beszélünk.

Először is, a termék kiváló minőségű anyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A termék anyaga nem csak a horgászat során nagyon hatékony, hanem hosszabb távon is tartós. Ez azt jelenti, hogy a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR a horgászok számára hosszú távú megoldást nyújt, amely megkönnyíti a horgászatot.

Másodszor, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR könnyen használható. A termék mérete 20 méter, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok számos különböző helyzetben használják. A termék mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan elhelyezzék a csalikat és etetőanyagokat a vízben. A termék mérete és a könnyű használhatóság a horgászat során jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.

Harmadszor, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR egy nagyon praktikus és hatékony termék a horgászok számára. A termék lehetővé teszi a csalik és etetőanyagok gyors és hatékony elhelyezését, amelyek a horgászat során meghatározóak lehetnek. A termék nagyon sokoldalú, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy számos különböző horgászmódszert alkalmazzanak.

Negyedszer, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR nagyon hatékony a horgászat során. A termék segít a csalik és etetőanyagok pontos elhelyezésében, ami nagyon fontos a sikeres horgászathoz. A termék nagyon pontos és hatékony, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legtöbb halat fogjanak.

Összességében, a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR egy nagyon hatékony és praktikus termék a horgászok számára. A termék kiváló minőségű anyagból készül, amely hosszú élettartamú és megbízható. A termék könnyen használható, és a termék mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy számos különböző helyzetben használják. A termék nagyon sokoldalú és hatékony a horgászat során, és segít a horgászoknak a csalik és etetőanyagok pontos elhelyezésében. Ha te is egy hatékony és megbízható terméket keresel a horgászathoz, akkor a CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M NATÚR a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák