CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30140-025
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében.
Cikkszám: 30140-025
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódású
Méret: 25 mm-es
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról.

A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket.
A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Az utántöltő változattal a már meglévő töltő csövünket tudjuk újra "felruházni" ezzel a hálóval.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt.

A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából.
A 25 mm-es változatot előszeretettel használják a feederesek is, de egy úszós horgászat során is nagy segítség lehet, amikor közvetlen a horog mellett, van pár finom falat. Ebben az esetben, mindig úgy állítsuk be az úszót, hogy egykönnyen ne tudjon elsodródni, mert akkor lőttek a pontosságnak.
A vastagabbak a behordás igazi kellékei. A 35 és 45 mm-es változatokba már nagyobb mennyiségű csalit tehetünk és nagyobb méretű csalikat is tehetünk, simán belefér pár szem 20-as bojli, vagy 28 mm-es mega pellet. Hossza 7 méter!
Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. Ez a különleges termék egy speciális PVA zacskó, amely a horgászat során használható. A PVA zacskó használata rendkívül előnyös, mivel segít a csalink és etetőanyagunk hatékony elhelyezésében a kívánt helyen.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M egy rendkívül könnyen használható termék. A zacskó mérete 25mm x 7m, így könnyen használható bármilyen típusú horgászbotban, és kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez.

Az egyik legnagyobb előnye a CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M-nek az, hogy nagyon gyorsan oldódik a vízben. Ez azt jelenti, hogy amikor a zacskóval ellátott csalinkat vagy etetőanyagot a vízbe helyezzük, a zacskó azonnal feloldódik, és a csalink vagy etetőanyagunk szabadon mozog a vízben. Ez jelentősen növeli a halak esélyét, hogy észreveszik és megragadják a csalinkat vagy etetőanyagot.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M további előnye, hogy rendkívül tartós és erős. A zacskó anyaga nagyon erős és ellenálló, így biztos lehet benne, hogy a csalink vagy etetőanyagunk biztonságban lesz az egész horgászat során.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M egy kiváló minőségű termék, amelynek használata jelentősen növelheti a horgászat eredményességét. Az egyszerű használat és a gyors oldódás mellett a termék rendkívül tartós és erős, így biztos lehet benne, hogy a csalink vagy etetőanyagunk biztonságban lesz az egész horgászat során.

Ha szeretne hatékonyabbá tenni a horgászatot, akkor a CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M-t ajánljuk, amely megfelelő megoldást nyújt mindenféle horgászmódszerhez. Vásároljon most, és élvezze a kiváló minőséget és hatékonyságot, amelyet a CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 25MM X 7M nyújt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák