CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30140-045
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap

2090 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében.
Cikkszám: 30140-045
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódású
Méret: 45 mm-es
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról.

A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket.
A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Az utántöltő változattal a már meglévő töltő csövünket tudjuk újra "felruházni" ezzel a hálóval.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt.

A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából.
A 25 mm-es változatot előszeretettel használják a feederesek is, de egy úszós horgászat során is nagy segítség lehet, amikor közvetlen a horog mellett, van pár finom falat. Ebben az esetben, mindig úgy állítsuk be az úszót, hogy egykönnyen ne tudjon elsodródni, mert akkor lőttek a pontosságnak.
A vastagabbak a behordás igazi kellékei. A 35 és 45 mm-es változatokba már nagyobb mennyiségű csalit tehetünk és nagyobb méretű csalikat is tehetünk, simán belefér pár szem 20-as bojli, vagy 28 mm-es mega pellet. Hossza 7 méter!
Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M egy kiváló minőségű PVA tasak, amelyet a horgászok imádni fognak. A termék előnyeit tekintve, az egyik legnagyobb előnye a gyors oldódás, amely lehetővé teszi a csalizás hatékonyságának növelését. A PVA tasakok különösen hasznosak olyan helyeken, ahol az étel elhelyezése nehézkes, vagy amikor nagy távolságokra kell dobni a csalit.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M kiváló minőségű anyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A tasakok mérete 45 mm x 7 m, ami tökéletes méretet jelent a különböző méretű csalikhoz. A PVA tasakok használata rendkívül egyszerű, csak helyezze a csalit a tasakba, zárja le és dobja a vízbe.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M egy nagyon sokoldalú termék, amelyet különböző horgászmódszerekhez használhatunk. A PVA tasakok használata különösen hasznos lehet bojli, pellet vagy egyéb apróbb csalik alkalmazásához. A tasakok előnye, hogy lehetővé teszik, hogy a csalit pontosan a kívánt helyre helyezzük, és elkerüljük az étel szétterjedését a vízben.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M termék rendkívül praktikus és hasznos kiegészítője a horgászfelszerelésnek. A termék előnyei közé tartozik a könnyű használat, a megbízhatóság és a hatékonyság. A termék nagy előnye, hogy azonnal felhasználható és könnyen utántölthető.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M a horgászok kedvence, mert a termék kiváló minőségű, nagyon praktikus és megbízható. A PVA tasakok hatékonyan segítenek a csalizásnál és lehetővé teszik a pontos célzást és a nagyobb halak fogását. A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 45MM X 7M kiváló választás minden horgász számára, aki hatékonyan szeretne halat fogni és élvezni a horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák