DRENNAN PVA HÁLÓ 25MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30134-925
Gyártó: ESP
Szállítás: 1-5 munkanap

6190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30134-925
Méret: 25 mm
Típus: PVA Mesh Kit
ESP PVA Mesh Kit - PVA háló szett

A PVA Mesh Kit-ek tökéletes eszközei a koncentrált csalogatóhatást kiváltó PVA csomagok elkészítésének.

A csomagban lévő ultrafinom szerkezetű háló kisebb csomókat eredményez, plusz kitűnő oldódást. Mélyebb vizekben is tökéletesen le tud merülni, majd 100%-osan, maradék nélkül szétolvad a vízben.

A 20 és 25 mm-es változathoz a 6 méter PVA háló mellett, jár egy tömködő rúd is, mellyel a sima pelletek és a bojlik mellett, tört, aprított és aprószemcsés, bekevert csalogatóanyagok is tökéletesen elkészíthetőek.

A legnagyobb 32-es méretet nagyobb pelletekhez, bojlikhoz ajánljuk.

Az ESP Drennan PVA háló 25mm egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok körében nagyra értékelnek. Ez a termék nagyszerű választás a különböző horgászati ​​technikákhoz, és számos előnyt kínál a horgászok számára.

Először is, a Drennan PVA háló 25mm rendkívül tartós és strapabíró. Ez a háló készült egy magas minőségű polivinil-alkoholból, amely nagyon erős és ellenálló a különböző környezeti hatásokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a háló könnyen bírja a horgászat során jelentkező igénybevételeket, és hosszú ideig használható.

Másodszor, a Drennan PVA háló 25mm nagyon könnyen használható. Ez a háló használatához csak egy kis tapasztalat szükséges, és a horgászok könnyedén elkészíthetik a saját PVA zacskóikat. A háló gyorsan feloldódik a vízben, így nem kell aggódni a zacskók elakadásával vagy elrepedésével kapcsolatban.

Harmadszor, a Drennan PVA háló 25mm nagyon sokoldalú. Ez a háló használható a legkülönbözőbb horgászati ​​technikákhoz, például a bojlis, a method és a spodding technikákhoz is. A háló mérete 25mm, ami lehetővé teszi a nagyobb csemegék elhelyezését a zacskókban, így még vonzóbbá teszi az etetést.

Negyedszer, a Drennan PVA háló 25mm könnyen tárolható. Ez a háló kis helyen elfér, így könnyen szállítható és tárolható a horgászok számára. Ez azt jelenti, hogy a horgászok mindig ott tudják tartani a hálót, és bármikor használhatják, amikor szükségük van rá.

Végül, a Drennan PVA háló 25mm nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Ez a termék nagyon megfizethető áron kapható, így bárki számára elérhető. A horgászoknak nem kell sok pénzt költeniük a minőségi hálókra, és mégis élvezhetik az előnyeit.

Összességében, az ESP Drennan PVA háló 25mm egy fantasztikus termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Ez a háló tartós, könnyen használható, sokoldalú, könnyen tárolható és nagyon megfizethető. Ha szeretnél minőségi hálót vásárolni, akkor a Drennan PVA háló 25mm az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák