DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 85X100MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30134-810
Gyártó: ESP
Szállítás: 1-3 munkanap

2490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30134-810
Jellemző: Multi
Kiszerelés: 25 db/csomag
Méret: 60x120 mm
Típus: PVA Bag - sima
ESP sima (Plain) PVA tasak

A kiváló minőségű angol ESP PVA tasakok széles méretválasztékban elérhetőek, sima változatban is.

Ez a speciális PVA kellően kemény, erős, mégis maradék nélkül elolvad a vízbeérkezés után, plusz ami a legfontosabb, a megfelelő időkereten belül teszi ezt meg.

A sima PVA tasakok felületén nem helyezkednek el perforációk, így folyékony aroma, aromás-olajos csalogatóanyag is bejuttatható vele a bevetett horgunk mellé.

Az ESP márka által kínált Drennan PVA Zacskó sima 85x100mm termék egy nagyszerű eszköz a horgászok számára. A PVA zacskók használata jól ismert a horgászok körében. Ezek a zacskók lehetővé teszik, hogy az etetőanyagot pontosan a kívánt helyre juttassuk, ami sokszor elengedhetetlen a sikeres horgászáshoz.

A Drennan PVA Zacskó sima 85x100mm mérete 85x100mm, ami elegendő helyet biztosít az etetőanyag számára, anélkül hogy túl nagy lenne a zacskó. A zacskó anyaga kiváló minőségű, így biztosak lehetünk abban, hogy nem fog szakadni a használat során.

A PVA zacskók használatának egyik legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszik az etetőanyag pontos célpontba juttatását. Ez különösen fontos azoknál a halfajoknál, amelyek nagyon szelektívek az elfogyasztott élelem tekintetében. A PVA zacskók használatával pontosan ott helyezhetjük el az etetőanyagot, ahol a halak tartózkodnak.

A Drennan PVA Zacskó sima 85x100mm termék előnyei azonban nem állnak meg itt. A zacskók használata lehetővé teszi az etetőanyagok nagyobb mennyiségének használatát is. Ez különösen fontos, ha nagyobb halakat szeretnénk megragadni. Az etetőanyag mennyiségének növelése azonban nem csak a nagyobb halak megragadásához szükséges, hanem azoknál a helyzeteknél is, amikor sok halat szeretnénk vonzani a csalihoz.

A Drennan PVA Zacskó sima 85x100mm termék használata nagyon egyszerű. Csak töltse meg az etetőanyagot a zacskóba, és zárja le a zacskó végét. Ezután csak helyezze el a zacskót a kívánt helyen a vízbe, és várja meg, amíg a zacskó feloldódik.

A Drennan PVA Zacskó sima 85x100mm termék egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki szeretné javítani az etetőanyag célzott elhelyezésének hatékonyságát. A termék minőségi anyagból készült, és könnyen használható, így biztosan elégedett lesz a használatával.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák