K-KARP XTR-MELT PVA REFILL 25mm 5m, pva háló

Készleten
Cikkszám: DM-190-71-350
Gyártó: K-KARP
Szállítás: 1-5 munkanap
3643 Ft 3960 Ft

8% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
PVA háló 5 m-es hosszban és három félre átmérővel érhető el (25 / 37 / 44 mm). A háló kiválóan alkalmas mindenféle száraz ill. nedves,PVA álló etetőanyag bejuttatására. Ezzel a termékkel a 190-71-310 és 190-71-320 termékekből kifogyó háló pótolható vissza, de önállóan is használható.

A K-KARP XTR-MELT PVA REFILL 25mm 5m, pva háló egy olyan termék, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. Ez a termék egy PVA háló, amely kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a maximális tartósságot és megbízhatóságot.

A PVA háló használata lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan helyezzék el az etetőanyagukat a vízben. A háló segítségével a csali könnyedén és hatékonyan eljut a kívánt helyre, így növelve a halak esélyeit, hogy megszerezzék azokat.

Az XTR-MELT PVA REFILL 25mm 5m háló használata rendkívül egyszerű. Csak csomagold be az etetőanyagot a hálóba, majd helyezd a kívánt helyre a vízben. A háló azonnal elkezdi oldódni, amikor érintkezik a vízzel, így biztosítva a csali gyors és hatékony eljutását a halakhoz.

Az XTR-MELT PVA REFILL 25mm 5m háló kifejezetten a nagyobb csalikhoz lett tervezve, így akár a nagyobb halakat is könnyedén megszerezheted vele. A 25mm-es méret tökéletes a nagyobb csalikhoz, és az 5 méter hosszúság biztosítja, hogy elegendő hálóval rendelkezz a horgászat során.

Az XTR-MELT PVA REFILL 25mm 5m háló minőségi anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot. A háló könnyen használható, és rendkívül hatékony, így biztosítva a sikeres horgászatot.

A K-KARP XTR-MELT PVA REFILL 25mm 5m, pva háló egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A minőségi anyagokból készült háló biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot, míg az egyszerű használat lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan helyezd el az etetőanyagot a vízben. A termék méretei, azaz az 5 méter hosszúság és a 25mm-es méret, biztosítják, hogy elegendő hálóval rendelkezz a sikeres horgászat során. Ne habozz, próbáld ki te is az XTR-MELT PVA REFILL 25mm 5m hálót, és élvezd a sikeres horgászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák