Feedermánia NEW Sinking Two Tone 10 mm BOSS Wafters

Készleten
Cikkszám: TM-F0954008
Gyártó: FEEDERMÁNIA
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 22 g [Egységár: 70 636 Ft/kg]
1554 Ft 1690 Ft

8% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Kikönnyített fekvő, lassan oldódó bojli formájú csali. A két különböző szín kontrasztja miatt rendkívül könnyen észrevehetők a halak számára, ezért jó fogási eséllyel használhatjuk őket. Az aromákat a sok éves horgásztapasztalatomra támaszkodva választottam ki főleg angol piacvezető cégektől prémium minőségben!

Ha te is a horgászok táborát erősíted, akkor biztosan tudod, hogy a jó minőségű csalik és etetőanyagok elengedhetetlenek egy sikeres horgászathoz. Azonban, a különféle csalik és etetőanyagok között a Feedermánia NEW Sinking Two Tone 10 mm BOSS Wafters termék valódi különlegességnek számít. Ez a termék kiváló minőségű, és garantáltan segít abban, hogy még több halat fogj a horgászat során.

A Feedermánia NEW Sinking Two Tone 10 mm BOSS Wafters termék a legújabb generációja a széles körben elismert Feedermánia waftereknek. Ezek az etetőanyagok számos horgászati ​​alkalmat sütnek már, és hozzájárultak a horgászok sikeréhez világszerte. Az új két színű wafterek pedig új szintre emelik a Feedermánia márka minőségét.

A wafterek mérete 10 mm, és azok azokat a horgászoknak szánják, akik a legnagyobb halakra horgásznak. A wafterek két színűek, és egyedi megjelenést biztosítanak a vízben. Ez azt jelenti, hogy a halak könnyebben észreveszik a csalit, és ezáltal nagyobb eséllyel támadják meg azt. A wafterek süllyedő tulajdonsága szintén segít a halak csalogatásában, mivel a vízfenéken stabilan maradnak, és nem mozognak el a halak elől.

A Feedermánia NEW Sinking Two Tone 10 mm BOSS Wafters termék nagy előnye, hogy könnyen alkalmazható és rugalmas. A waftereket használhatod egyedül, vagy akár etetőanyaggal is kombinálva, és azok a halak számára készültek, amelyek nagyon óvatosak és nagyon szelektívek. A waftereket a horogra lehet helyezni, és azok könnyen alkalmazhatók az összes horgászati ​​alkalmazás során.

A Feedermánia NEW Sinking Two Tone 10 mm BOSS Wafters termék a horgászok számára nagyon fontos, mivel azok könnyen észrevehetőek a halak számára, és nagyobb eséllyel támadják meg azt. A wafterek süllyedő tulajdonsága pedig segít abban, hogy stabilan maradjanak a vízfenéken. A wafterek rugalmasak és könnyen alkalmazhatók, lehetővé téve a horgászok számára, hogy azokat számos különféle módon használják fel.

Összefoglalva, ha egy olyan terméket keresel, amely segít a sikeresebb horgászatban, akkor a Feedermánia NEW Sinking Two Tone 10 mm BOSS Wafters a tökéletes választás számodra. A wafterek két színűek, süllyedő tulajdonságokkal rendelkeznek, rugalmasak és könnyen alkalmazhatók, és garantáltan segít abban, hogy még több halat fogj a horgászat során. Ne habozz, próbáld ki Te is a Feedermánia NEW Sinking Two Tone 10 mm BOSS Wafters terméket, és élvezd a horgászatot még jobban!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák