CikkeinkCsalik, melyekkel megnyerheted a téli harcot

Az őszi levelek suttogása, a hűvös szellők, amelyek megcsiklandozzák arcunkat, és a víz tükörsima, tiszta felülete, ami alatt a halak kezdenek készülni a hidegebb napokra. 

Ilyenkor horgászaink is átállnak, és keresik azt a különleges etetőkeveréket, amely a legkeményebb hidegben is sikert garantál. Nos, jó hírünk van! Bemutatunk nektek néhány csodaszerű keveréket, amelyekkel az elkövetkező hónapokban az ötleteket cserélgető halakkal könnyedén tarthatod a lépést.

 

Dovit Krilles

Ha a hideg vizek mélyéről visszhangzó dalra figyelsz, hallhatod, ahogyan a halak a magas fehérje- és aminosav-tartalmú csalik után sóhajtoznak. A DOVIT Hideg vízi etetőkeverék krilles pont ezt a sóhajtást hallgatta meg. Ez az aminosavakban gazdag csali a horgászat csodafegyvere a téli hónapokban. És ne felejtsd el: kétszeri nedvesítéssel a legjobb eredményt érheted el!

Dovit Gyümölcsös

Ki mondta, hogy a téli horgászatnak nem lehet édes oldala? A DOVIT 'Hideg vízi etetőkeverék gyümölcsös keverék azzal a különleges twisttel készült, ami a hideg vizekben úszkáló édesszájú halakat célozza meg.

Dovit Kekszes

Ahogy te is imádod a kekszet egy jó bögre forró kakaó mellett, úgy a halak sem tudnak ellenállni ennek a kekszes csodának. A DOVIT Hideg vízi kekszes etetőkeverék olyan, mint egy meghitt téli est, amikor a csendet csak a csemegézés zaja töri meg.

Dovit Fűszeres

A hideg, tiszta vízben az igazán különleges ízek dominálnak. A DOVIT Hideg Vízi fűszeres etetőkeverék a kifinomult ízlelőbimbókat kényezteti, miközben a halak számára is ellenállhatatlanná válik.

 

Ne felejtsd el, hogy a halak még mindig ott vannak mélyen, várva arra, hogy valami különlegeset kínálj nekik. Válassz bölcsen, és ne hagyd, hogy a hideg elvegye a horgászkedved. Az Epeca webáruház mindig itt van, hogy a legjobb csalikkal lásson el téged ebben a csodálatos, de kihívásokkal teli évszakban.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák