CikkeinkElengedhetetlen horgász kiegészítők - Haltartók

Szeretnéd életben tartani a nagy fogásokat a nap végéig? Neked kell vállalni a felelősséget a tárolásuk körülményeiért! Éppen ezért szükséged van egy igazán minőségi haltartóra.

Na de milyen fajta haltartót válassz? Zsákos, karikás vagy verseny? Olvasd el cikkünket és tudd meg a haltartó fajták előnyeit és hátrányait, hogy egyszerű legyen a választás!

 

Zsákos haltartó

A zsákos haltartó, más néven pontyzsák, a bojlis horgászok kedvenc kelléke. Ez a fajta haltartó általában lágyabb, puhább anyagból készül, mely nem tesz kárt a pontyokban, kíméletesen bánik velük. Nagyobb méretének köszönhetően a halak kényelmesen elférnek benne. Strapabíró és megbízható anyagának hála pedig nem szökhetnek meg tőled a kapitális pikkelyesek sem. Segítségével mérlegelésig a legjobb körülmények között tudhatod a kifogott kopoltyúst.

 

Karikás haltartó

A karikás haltartó az egyik legrégebb óta piacon lévő haltartó termékek, sokaknak automatikusan ez a fajta jut eszébe, ha haltartókról van szó. Remek ár-érték arányú termék, hosszú ideig életben és megfelelő körülmények között tarthatod a nagyobb fogásokat is. Hátránya, hogy a rövidebb változatok nem érik el a megfelelő vízmélységet, így érdemes a legnagyobb, leghosszabb változatok között keresgélned.

 

Verseny haltartó

A verseny haltartó tulajdonképpen a karikás haltartó nagytestvére. Felépítését tekintve ugyanaz a kettő, a verseny haltartó azonban sokkal hosszabb és sűrűbb szövésű. Rendkívül strapabíró, professzionális hatást kelt. Ez a fajta biztosítja a lehető legjobb körülményeket a halaknak. Ha részt veszel egy horgászversenyen, a verseny végéig ebben fognak úszkálni a halak, ezért a lehető legjobbat kell választanod! Képzeld el, milyen kellemetlen élmény lenne, ha a haltartót kiemelve ráeszmélnél, hogy az összes fogásod megszökött belőle…

Minőségi haltartót keresel, amiben maximálisan biztonságban érezheted a fogásaidat? Irány az Epeca webshopja! Haltartó kínálatunkban rengeteg méret és forma között válogathatsz!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák