CikkeinkEtetőhajó és halradar - Minden horgász álma

Fedezd fel a vizek mélyét, sokszorozd meg az esélyeidet! 

Egy halradar segítségével a feleslegesen bedobált felszerelések és etetőanyagok ideje lejárt! Az etetőhajóval pedig a tökéletes helyre szállíthatod a megfelelő mennyiségű etetőanyagot. Na de az etetőhajó és a halradar piac hatalmas, könnyen elveszhetsz az információk között. Ne aggódj, segítünk választani! A legjobb darabokat emeltük le az Epeca polcáról, hogy bemutassuk Neked!

 

Etetőhajó+halradar - A verhetetlen páros

Szeretnéd kimaxolni a jövő évi szezont? Szeretnéd megdönteni a helyi horgászrekordot? Egy etetőhajó&halradar kombóval minden álmod valóra válhat! Olvass tovább, extrém minőségi termékeket ajánlunk!

 

Halradarok az Epeca kínálatából

Az EnergoTeam Outdoor Lucky Laker WiFi okos halradar tökéletes választás, ha megkönnyítenéd a 2023-as szezont. Ez a komplett halradar a kiváló minőségű szonárt és az okostelefon mobilitását, modernségét kombinálja. A megfelelő adatátvitelhez WiFi jelet kell biztosítanod, ezután pedig indulhat a peca. A szonárt juttasd a feltérképezni kívánt területre, majd fedezd fel a víz titkait. A mederviszonyok, a meder anyaga, a különböző akadályok és akadók, a vízhőmérséklet, na meg a halak is felbukkannak majd a képernyődön.

A Deeper Smart Sonar PRO+2.0 halradar már egy következő szintet képvisel. A továbbfejlesztett, 3 sugár frekvenciás szerkezet élesebb és tisztább képet mutat, akár 100 méteres mélységben is használhatod, és feltöltött akkumulátorral akár 9 órán át segíthet Neked a horgászatban. A beépített GPS, az extra érzékeny szonár, a még pontosabb radarkép olyan horgászélményekhez juttatnak, amelyekről eddig csak álmodni mertél!

 

Etetőhajó az Epeca polcain

Egy ultramodern etetőhajóval is feltankoltuk webshopunkat. A Carp Expert Speedy 1003D strong etetőhajó bivalyerős motorral, beépített radarral és GPS-el szeli a vizeket.

Mutatjuk mi mindennel varázsolhat el:

  • 30 különböző helyet képes eltárolni a memóriában.
  • Az előre beállított GPS pontok között automatikusan képes közlekedni.
  • Ha elveszíti a jelet, automatikusan visszatér a kiinduló pontra.
  • Kiszámolja és jelzi a távolságot a part és a beállított horgászhely között.
  • Az első és hátsó LED-ek jelzik, ha a hajó eléri azt a horgászhelyet, ahol le szeretnéd tenni a felszerelést.

 

Webáruházunkban a hozzá illő kiegészítőket is beszerezheted!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák