PELLET FEEDER KOSÁR 15G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-59350-015
Gyártó: DEÁKY
Szállítás: 1-3 munkanap
Súly: 15 g
1540 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59350-015
Anyaga: Ólom + Műanyag
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 2 db/cs
Méret: 15 g
A Pellet féder kosár a nagyobb szemcséjű pelletes horgászat nélkülözhetetlen eszköze! A három nagy borda összefogja, megtartja a belenyomott pelletes, vagy szemes csalival vegyített etetőanyagot, amely vízbe érkezés után gyorsan kioldódik belőle. Megnövelt, kibővített drótozásnak köszönhetően az átlagostól nagyobb a tárolókapacitása. Garantáltan nem ragadnak, szorulnak a szemek a bordák közé. A kosár elején található cső garantálja, hogy a horogelőke véletlenül se tudjon összegubancolódni, vagy a kosár fölé tekeredni dobás közben. A kosár felett található hosszú cső felel a kosár nyílegyenes, stabil repüléséért. Rendkívül masszív, strapabíró.

A DEÁKY márkájú 'PELLET FEEDER KOSÁR 15G' termék egy igazán praktikus és hatékony eszköz a horgászok számára. Az etetőkosár kialakítása lehetővé teszi, hogy a pelletet egyenletesen oszthassuk szét a vízben, így vonzóbbá téve az etetést és növelve a halak fogási esélyeit.

Az etetőkosár mérete 15g, ami az átlagos méretű halakhoz ideális mennyiségű etetőanyagot biztosít. Az etetőkosár bordás kialakítása stabilan tartja a pelletet, így nem fog elmozdulni, vagy elszóródni a vízben.

A PELLET FEEDER KOSÁR 15G kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és megbízható. Az etetőkosár kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan felhelyezhető legyen a horgászbotra, így azonnal használatra kész.

Az etetőkosár előnye, hogy növeli a fogási esélyeket, hiszen az egyenletesen szétszórt pellet vonzóbbá teszi az etetést a halak számára. Emellett, az etetőkosár használata megkönnyíti az etetés folyamatát, hiszen a pelletet könnyedén és pontosan lehet elhelyezni a vízben.

A PELLET FEEDER KOSÁR 15G a horgászok számára kényelmes és hatékony megoldást kínál, hogy növeljék a halak fogási esélyeit. Az etetőkosár kialakítása és minősége garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot, így hosszú távon használható.

Ha olyan eszközt keresel, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan és egyszerűen etesd a halakat, akkor a PELLET FEEDER KOSÁR 15G a tökéletes választás számodra. Praktikus, hatékony és könnyen használható, így nem hiányozhat az eszköztáradból.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák