HATSZÖG ÓLOM CSÚSZÓS 150G

Készleten
Cikkszám: EF-59204-150
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap

1090 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 59204-150
Anyaga: Ólom
Felület: Natúr
Kivitel: Csúszó
Méret: 150,0 g
Lapos, hatszög alakú, csúszóra szerelhető, nagy méretválasztékkal rendelkező ólomforma, elsősorban hagyományos fenekező horgászathoz. Erős sodrású vizekben való horgászatnál használhatjuk. Az ólmok kiválasztásánál figyeljünk oda a botunk dobósúlyára!

Az ENERGO TEAM HATSZÖG ÓLOM CSÚSZÓS 150G egy olyan termék, amely kifejezetten horgászok számára készült. Ez az ólom csúszós kialakítása miatt kiválóan alkalmas azokhoz a helyzetekhez, amikor a horgászoknak a lehető legnagyobb távolságra kell eljuttatniuk az etetőanyagot az adott vizekbe.

Az ENERGO TEAM HATSZÖG ÓLOM CSÚSZÓS 150G egy rendkívül tartós és masszív termék, amely megfelelő biztonságot nyújt a horgászok számára. Az ólom csúszós kialakítása miatt a termék nagyon könnyen csúszik a zsinór mentén, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór sérülése miatt.

A termék mérete 150g, amely ideális a nagyobb halak horgászatához. Az ólom nagy súlya miatt a horgászoknak nem kell aggódniuk a távolságok miatt, hiszen a termék könnyen eljuttatja az etetőanyagot a kívánt helyre.

Az ENERGO TEAM HATSZÖG ÓLOM CSÚSZÓS 150G egy nagyon könnyen használható termék. A horgászoknak csak annyi dolguk van, hogy az etetőanyagot feltöltik az ólommal, majd a zsinórra erősítik. Az ólom csúszós kialakítása miatt a termék nagyon könnyen csúszik a zsinór mentén, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór sérülése miatt.

Az ENERGO TEAM HATSZÖG ÓLOM CSÚSZÓS 150G egy nagyon erős és tartós termék, amely megfelelő biztonságot nyújt a horgászok számára. Az ólom csúszós kialakítása miatt a termék nagyon könnyen használható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór sérülése miatt.

Az ENERGO TEAM HATSZÖG ÓLOM CSÚSZÓS 150G egy olyan termék, amely nagyon sok előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Az ólom csúszós kialakítása miatt a termék nagyon könnyen használható, és megfelelő biztonságot nyújt a horgászok számára. Ha szereted a horgászatot, és szeretnél könnyen és gyorsan eljuttatni az etetőanyagot a kívánt helyre, akkor az ENERGO TEAM HATSZÖG ÓLOM CSÚSZÓS 150G a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák