CARP EXPERT ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*31MM 40G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-58079-040
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Súly: 40 g

1190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58079-040
Anyaga: Fém + ólom
Felület: Szinterezett
Kivitel: 25x31 mm
Méret: 40 g
Típus: Bullet

Carp Expert Bullet Feeder etetőkosár 25x26 mm

A CXP kínálatában megjelent egy nem átalános formájú kosár, a bullet feeder. A kosarak kifejezetten a távoli, rendkívül pontos feederes horgászat remek eszközei.

A termék ólmozása nem a drótozás falán, hanem a végén, egy bullet formaként helyezkedik el, ez segíti dobás közben a puskagolyóként való reakciót. A felfogatást a kosár esetében, erős krimpelt damil biztosíja, mely a főzsinórra akasztás több metódusát lehetővé teszi. Az etetőanyag a kosár szemein át könnyen fog oldódni, de dobás közben nincs meg az a veszély, hogy a levegőben kihulljon.

Iszapos vízterületeken, lazára töltött kosárral, akár a vízközt táplálkozó halak is elérhetőek általa. Darabosabb pontyos, vagy dévéres aprószemcsés anyaghoz is tökéletes, de pellettel is használható. A henger alakú forma jól tölthető, könyen tekerhető ki, és formájának hála nehezebben akad el.

A zárt rács rész kétféle méretben elérhető. Feltámadó szélben is élvezni lehet a forma előnyeit, más kosarakkal ellentétben.

Tapasztalattól függetlenül bárkinek ajánlott típus, versenyekre is kifejezetten megéri kipróbálni.

A CARP EXPERT ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*31MM 40G egy kiváló minőségű, strapabíró horgászati eszköz, amely minden horgász számára ideális. Ez a termék rendkívül praktikus és hatékony, és garantáltan segít elérni a horgászati célokat.

A termék mérete 25*31MM, és súlya 40g, ami ideális a közepes méretű halak horgászatához, de akár nagyobb halakat is lehet vele fogni. Az etetőkosár tervezése kifejezetten a feeder horgászat igényeire van szabva, így pontosan tudod, hogy hol és milyen mennyiségű csalit dobálj a vízbe. A Bullet Feeder kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén használd a terméket, és hatékonyan tudod felkínálni az etetőanyagot a halaknak.

A CARP EXPERT ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*31MM 40G valódi előnye, hogy könnyen és hatékonyan lehet vele etetni, így a horgásztok mindig pontosan tudjátok, hol van a csali és mennyi van belőle. Ezt követően csak a halat kell kifognod, és máris élvezheted a sikeres horgászat élményét.

A termék anyaga minőségi alumínium, ami garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot. Az etetőkosár könnyen tisztítható, így a használat után könnyen eltávolíthatod a maradék etetőanyagot, és a következő horgászat előtt újra használható.

A CARP EXPERT ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*31MM 40G egy nagyszerű termék minden horgásznak, amely hatékony és megbízható horgászati eszköz, és garantáltan segít elérni a horgászati célokat. Tudatos és szakszerű használatával biztosan sikeres horgászati élményekben lesz részed. Ha minőségi terméket szeretnél, amely sokáig kiszolgál, akkor a CARP EXPERT ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*31MM 40G a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák