CRALUSSO AERO SZÁRNYAS FEEDER KOSÁR (2DB/CS) 20 GR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-58271-220
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 20 g

1080 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58271-220
Anyaga: Ólom és műanyag
Kiszerelés: 2 db/cs
Méret: 20 gr
A rácsos feeder kosarak igen népszerűek a horgászok körében. A Cralusso ezen kosarak gyártásában is iránymutató újdonságokkal rukkol elő. Nagy méretű, rácsos kosár, mely az alapozó etetés bejuttatása mellet horgászatra is alkalmas. Főként nyáron, amikor a halak kívánják a nagy mennyiségű etetőanyagot, minden dobásra.

A kosár különlegessége, hogy szárnyakkal rendelkezik az oldalán. Ezek a szárnyak tökéletes pontosságot biztosítanak a dobás során.

A CRALUSSO AERO SZÁRNYAS FEEDER KOSÁR egy olyan horgászati eszköz, amely kifejezetten a feeder horgászatban használatos. Ez a kosár azért különleges, mert rendkívül könnyű és aerodinamikus. Ez azt jelenti, hogy a kosár nagyon könnyen belesüllyed a vízbe, így az etetés hatékonyabbá válik. A kosár 20 grammos súlyával ideális a közepes távolságokra való horgászathoz.

A CRALUSSO AERO SZÁRNYAS FEEDER KOSÁR két darabos kiszerelésben érhető el, így akár két különböző etetőanyagot is használhatsz egyszerre. A szárnyak segítségével a kosár könnyen belesüllyed a vízbe, és nem akad fenn a vízfelszínen, így a halak nem fognak tudni észrevenni.

A kosár anyaga kiváló minőségű, erős és tartós műanyag, így hosszú távon használható. A kialakítása miatt a CRALUSSO AERO SZÁRNYAS FEEDER KOSÁR könnyen tisztítható, így mindig tiszta és használatra kész lesz.

Az AERO SZÁRNYAS FEEDER KOSÁR méretei 4,6 x 3,7 x 2,5 cm, ami egy ideális méret a feeder horgászathoz. Ez a kosár kiválóan alkalmas a különböző halak fogására, köztük a pontyra, a sügérre és az amúrra is.

A CRALUSSO AERO SZÁRNYAS FEEDER KOSÁR egy igazán kiváló eszköz a feeder horgászatban. Könnyű, aerodinamikus és tartós, ezek a kosarak lehetővé teszik, hogy hatékonyan etesd a halakat, és nagyobb eséllyel fogd meg a kívánt halakat. Ha a legjobb minőségű horgászfelszerelést keresed, akkor a CRALUSSO AERO SZÁRNYAS FEEDER KOSÁR biztosan megfelel majd az elvárásaidnak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák