ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 30G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-58078-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Súly: 30 g

990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58078-030
Anyaga: Fém + ólom
Felület: Szinterezett
Kivitel: 25x26 mm
Méret: 30 g
Típus: Bullet

Carp Expert Bullet Feeder etetőkosár 25x26 mm

A CXP kínálatában megjelent egy nem átalános formájú kosár, a bullet feeder. A kosarak kifejezetten a távoli, rendkívül pontos feederes horgászat remek eszközei.

A termék ólmozása nem a drótozás falán, hanem a végén, egy bullet formaként helyezkedik el, ez segíti dobás közben a puskagolyóként való reakciót. A felfogatást a kosár esetében, erős krimpelt damil biztosíja, mely a főzsinórra akasztás több metódusát lehetővé teszi. Az etetőanyag a kosár szemein át könnyen fog oldódni, de dobás közben nincs meg az a veszély, hogy a levegőben kihulljon.

Iszapos vízterületeken, lazára töltött kosárral, akár a vízközt táplálkozó halak is elérhetőek általa. Darabosabb pontyos, vagy dévéres aprószemcsés anyaghoz is tökéletes, de pellettel is használható. A henger alakú forma jól tölthető, könyen tekerhető ki, és formájának hála nehezebben akad el.

A zárt rács rész kétféle méretben elérhető. Feltámadó szélben is élvezni lehet a forma előnyeit, más kosarakkal ellentétben.

Tapasztalattól függetlenül bárkinek ajánlott típus, versenyekre is kifejezetten megéri kipróbálni.

A CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 30G' termék egy igazán kiváló minőségű etetőkosár, amely ideális választás minden horgász számára. A termék előnyeit tekintve, az első és legfontosabb, hogy rendkívül strapabíró és tartós anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy a termék könnyen ellenáll a súlyos terhelésnek, és hosszú éveken át használható.

A termék mérete 25*26mm, ami azt jelenti, hogy ideális méretű a közepes méretű halak etetéséhez. Az ilyen méretű halak nagyon vonzóak a horgok számára, így az etetőkosár használata nagyon hatékony.

Ezenkívül, a termék súlya 30g, ami azt jelenti, hogy a kosár könnyedén elérheti a halakat, és az etetőanyagot a kívánt helyre juttathatja. A kosár alakja különösen praktikus, mivel lehetővé teszi, hogy a horgászok gyorsan és hatékonyan etessék a halakat, anélkül, hogy az etetőanyag szélre sodródna.

A CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 30G' termék további előnye, hogy nagyon könnyen használható. A termék egy egyszerű és könnyen kezelhető etetőkosár, amelyet bármilyen horgász könnyedén használhat. Az etetőkosár nagyon stabil, így könnyen rögzíthető a horgászbotra, és a halak könnyedén megtalálják az etetőanyagot.

A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nem csak tartósak és strapabíróak, hanem biztonságosak is. Az etetőkosár nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot, így használata teljesen biztonságos a halak és a környezet számára.

A CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 30G' termék további előnye, hogy nagyon gazdaságos. A termék megvásárlása ár-érték arányban nagyon kedvező, és nagyon sokáig használható. Az etetőkosár néhány használat után könnyen tisztítható, így további megtakarítást jelent a horgászok számára.

Összességében, a CARP EXPERT márkájú 'ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*26MM 30G' termék egy igazán kiváló minőségű és praktikus etetőkosár, amelyet minden horgász számára ajánlunk. A termék nagyon hatékony az etetésben, könnyen használható és biztonságos a halak és a környezet számára. A termék rendkívül tartós és gazdaságos, ami azt jelenti, hogy hosszú éveken át hasznos kiegészítője lehet a horgászok felszerelésének.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák