FEEDER E. KOSÁR DISTANCE 50GR

Rendelhető
Cikkszám: EF-58072-050
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
740,- Ft
FEEDER E. KOSÁR DISTANCE 50GR

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Termékismertető

Súly: 50 g
Carp Expert Distance Feeder etetőkosár -  Nagy távolságok elérése ihlette a rácsos etetőkosarak ezen típusát. A rögzítéshez a felső részére egy damil szálat helyeztek el, így könnyedén bele lehet akasztani a szerelékünk forgókapcsába. A megtöltés során tehetünk bele etetőanyagot, ami kombinálhatunk élő csalival (csonti, giliszta, szúnyoglárva), csemegekukoricával. Ha ez utóbbival kívánjuk megtömni, akkor figyeljünk arra, hogy ne nyomjuk bele túlságosan, mer a szemek nem fognak kioldódni, kiesni belőle a fenéken.
Cikkszám: 58072-050
Anyaga: Ólom + Drót
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 1 db/csomag
Kivitel: Távdobó
Méret: 50 g
Típus: Distance
Carp Expert Distance Feeder etetőkosár

Nagy távolságok elérése ihlette a rácsos etetőkosarak ezen típusát. A hagyományos típusok ismérve az volt, hogy az elhelyezett ólom a kosár oldalán található. Ez nagyon jó volt kis és közepes távolságokra. És csak azért erre a kettőre, mert a nagyobb távolságok elérése bizony gondot okozott ezekkel a kosarakkal. Mégpedig azért, mert a dobás mozdulata után az etetőkosár nem tudott szépen, áramvonalasan előre repülni, mivel az ólom az oldalán volt, és így picit megdőlve, oldallal előre repült a kiszemelt helyszín felé.
Így a dobás lelassult, nem volt túl pontos nagy távolságra és sokszor el sem jutott odáig. Ezeket a pontatlanságokat azzal küszöbölték ki, hogy az ólmot a kosár aljára öntötték. Így szépen egyenes vonalban repül a kosár. Nagyon messzire el lehet dobni és nagyon pontosan.

A rögzítéshez a felső részére egy damil szálat helyeztek el, így könnyedén bele lehet majd akasztani a szerelékünk forgókapcsába. A megtöltés során tehetünk bele etetőanyagot, ami kombinálhatunk élő csalival (csonti, giliszta, szúnyoglárva), csemegekukoricával. Ha ez utóbbival kívánjuk megtömni, akkor figyeljünk arra, hogy ne nyomjuk bele túlságosan, mer a szemek nem fognak kioldódni, kiesni belőle a fenéken.

Nagy távolságokra, akár keszeghorgászatra is ajánlott modell.
 

Nem boldogulsz?
Hívj minket, szívesen segítünk!

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés