FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 80GR

Készleten
Cikkszám: EF-58075-080
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 80 g
690 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58075-080
Anyaga: Ólom + acél
Felület: Matt felület
Kivitel: Füles
Méret: 80 g
Típus: Folyóvízi

Folyóvízi horgászathoz speciális kosarak kellenek!
Kétféle kívánalomnak kell megfelelniük:

- Kellően nagynak kell lennie, hogy megfelelő mennyiségű etetőanyagot tudjunk bejuttatni vele. De arányaiban nem szabad túl nagynak sem lennie, mert ha az ólom méretéhez képest nagy a felület, amivel a folyó sodrása találkozik, akkor nehezen tud a helyén maradni. - Hogy a helyén maradhasson sok esetben nem elég a hagyományos ólomsúly. Ennek az etetőkosárnak az alján olyan ólmok vannak, melyeken kisméretű karmok vannak, így jobban meg tud ülni a sóderes, homokos, vagy éppen agyagos aljzaton. Ezeken felül az sem árt, ha a drót anyaga kellően erős. Mivel folyóvízen horgászunk, ezért a gyenge anyagú kosár könnyen eldeformálódhat és a sok hajlástól el is törhet. Ez a kosár nem fog megnyomódni.

Végszerelékünkhöz egy kis füllel kapcsolódik, melybe a forgónkat tudjuk beakasztani.

Anyaga szinterezett, ami nem csak időtállóvá teszi, hanem a halak gyanakvását is távol tartja.

Az ENERGO TEAM 'FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 80GR' terméke egy igazán remek választás a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyabban és eredményesebben horgászni. Az etetőkosár folyóvízi környezetben is kiválóan használható, így akár az ősz és a tavasz időszakában is remek eredményeket érhetünk el vele.

A termék előnyei között kiemelkedik az anyagának minősége. Az ENERGO TEAM 'FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 80GR' terméke strapabíró és ellenálló, így akár a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. A kosár kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén és pontosan dobjuk ki az etetőanyagot, így a halakat is pontosan oda vonzhatjuk, ahova szeretnénk.

A 80 grammos méret ideális a folyóvízi horgászathoz, hiszen elég nehéz ahhoz, hogy a folyó sodrása ellenére is elérjük vele a megfelelő távolságot, ugyanakkor nem olyan nehéz, hogy ne tudnánk pontosan irányítani a dobást. A kosár mérete 54 mm x 28 mm x 21 mm, így könnyedén elfér a legtöbb horgászdobozban.

Az ENERGO TEAM 'FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 80GR' termékével hatékonyabban és eredményesebben tudjuk horgászni, hiszen a kosár kialakítása lehetővé teszi, hogy az etetőanyag pontosan oda kerüljön, ahova szeretnénk. A kosár alakja és mérete miatt könnyedén és pontosan tudjuk irányítani a dobást, így az etetőanyagunkat mindig a halak közelébe tudjuk juttatni.

Az ENERGO TEAM 'FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 80GR' terméke tehát egy igazán remek választás a folyóvízi horgászathoz. Az anyagának minősége és az alakjának kialakítása miatt hatékonyabb és eredményesebb lesz a horgászatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy nagyobb halakat tudunk majd fogni. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a remek terméket, akkor vásárold meg az ENERGO TEAM 'FEEDER E. KOSÁR FOLYÓVIZI 80GR' termékét még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák