CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-58699-265
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 65 g

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58699-265
Anyaga: Ólom + Műanyag
Kiszerelés: 1 db/csomag
Kivitel: Long cast
Méret: 65 g
Típus: Method

Carp Expert Competition Method Feeder távdobó etetőkosár

A száras, úgynevezett távdobó method kosarak előnye a hagyományos kosarakhoz képest, hogy ez a rövid szár megvezeti az etetőkosarat a dobás során, így sokkal messzebbre és sokkal pontosabban dobható.

Egyesíti a lapos, feeder kosarak, illetve a távdobó, gubancgátló csővel ellátott etetőkosarak minden előnyét. Mindig „talpára esik", így a csábító falatok mindig fölfelé néznek.

A kosárhoz kompatibilis töltő szerszámot alkalmazva kiválóan alkalmas a puha csalik bejuttatására is, anélkül, hogy azok dobáskor a horogról leesnének vagy szétnyomódnának.

A CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G egy olyan termék, amelyet a horgászok bizonyosan nagy örömmel fognak használni. Ez a távdobó etetőkosár kifejezetten versenyekre lett tervezve, így azoknak a horgászoknak ideális választás, akik szeretnének magasabb eredményeket elérni.

A termék előnyei között található, hogy nagyon könnyű és könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a nehézségek miatt. A CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G mérete 65 gramm, ami azt jelenti, hogy ideális a közepes méretű halak etetésére.

Ez a termék kényelmes és hatékony, mivel a kialakítása lehetővé teszi az etetés pontos elhelyezését a vízben. A CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G az etetőanyagot, a csalit és az etetőkosarat egyesíti egy darabban, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nincs szükségük több különféle eszközre.

A termék előnyei közé tartozik az is, hogy nagyon tartós és hosszú élettartammal rendelkezik. A CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G anyaga nagyon erős és időjárásálló, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy sokáig tudják majd használni.

Ez a termék rendkívül praktikus és könnyen használható, így ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék javítani a versenyzési eredményeiket. A CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G használata igazán egyszerű, így az újabb és tapasztaltabb horgászok is élvezhetik a használatát.

Összességében a CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G egy fantasztikus termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. Könnyű és könnyen kezelhető, tartós és hatékony, így bármely horgásznak ajánlom, aki szeretné javítani a versenyzési eredményeit. Ha a legjobb eredményeket szeretnéd elérni, akkor ne habozz, válaszd a CARP EXPERT COMPETITION METHOD FEEDER TÁVDOBÓ ETETŐKOSÁR 65 G-t!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák