CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 100G 1DB/CSOM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-58270-600
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 100 g

1070 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58270-600
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 1 db/csomag
Méret: 100 g
Típus: Method

Carp Expert Folyóvízi Method Inline kosár

A CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE kosár egy olyan speciális, lapos kialakítású feederkosár, mely folyó és állóvizeken is egyaránt használható.

Az etetőkosár mindig az ólomtalppal érkezik a fenékre, így az etetőanyag szabadon oldódik a vízben.

Ez a kialakítás, és az ólom tekintélyes súlya ellenáll az esetleges erős vízáram sodró hatásának.

A horgászat egy igazán kihívást jelentő sport, amelyet csak azok tudnak igazán élvezni, akik szenvedélyesen szeretik ezt a tevékenységet. Ahhoz, hogy a horgászat valódi élmény legyen, szükség van a megfelelő felszerelésre is, amelynek egyik fontos eleme az etetőkosár. A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 100G 1DB/CSOM' etetőkosár, amely egy igazán szuper választás minden horgász számára.

Az etetőkosár mérete 100 gramm, és inline kialakítású, ami azt jelenti, hogy az etetőanyag közvetlenül az etetőkosárba kerül, így az azonnal elkezdi szétteríteni az etetőanyagot, így a halak gyorsabban felfedezik az etetőanyagot és könnyebben bekapják a horogba helyezett csalit. Ez a kialakítás segíti a horgászat hatékonyságát.

Az etetőkosár előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. Az inline kialakításának köszönhetően az etetőanyag könnyen és gyorsan szétterülhet, ami lehetővé teszi a halak számára, hogy könnyebben felfedezzék és megbízhatóan bekapják a horogba helyezett csalit. Az etetőkosár kialakítása miatt könnyen használható, így akár a kezdő horgászok is könnyedén használhatják.

Az etetőkosár rendkívül sokoldalú, így különféle horgászmódszerekhez is használható. A CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 100G 1DB/CSOM etetőkosár alkalmas folyóvízi horgászathoz, amit a felhasználók nagyon szeretnek, mert az etetőkosár gyorsan szétteríti az etetőanyagot, ami gyakran nagyon hasznos, ha a horgászat során gyorsan kell cselekedni.

Az etetőkosár használata rendkívül egyszerű, így a kezdő horgászok is könnyedén használhatják. Az alkalmazott anyagok tökéletesen ellenállnak a víznek, így az etetőkosár használata hosszú távra szóló befektetésnek bizonyulhat minden olyan horgász számára, aki hosszú távon szeretné élvezni a horgászatot.

Összességében elmondhatjuk, hogy a CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 100G 1DB/CSOM etetőkosár egy igazán remek választás minden horgász számára. Az etetőkosár kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és ellenálló. Az inline kialakítása lehetővé teszi, hogy az etetőanyag könnyen és gyorsan szétterüljön, ami nagyon hasznos lehet a horgászat során. Ha igazán hatékony etetőkosarat keresel, amely segít abban, hogy több halat fogj, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod ezt a terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák