CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 150G 1DB/CSOM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-58270-650
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 150 g

1470 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58270-650
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 1 db/csomag
Méret: 150 g
Típus: Method

Carp Expert Folyóvízi Method Inline kosár

A CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE kosár egy olyan speciális, lapos kialakítású feederkosár, mely folyó és állóvizeken is egyaránt használható.

Az etetőkosár mindig az ólomtalppal érkezik a fenékre, így az etetőanyag szabadon oldódik a vízben.

Ez a kialakítás, és az ólom tekintélyes súlya ellenáll az esetleges erős vízáram sodró hatásának.

A CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 150G 1DB/CSOM etetőkosár egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk, aki szeretne sikeresen horgászni a folyóvizeken. Az etetőkosár különleges kialakítása és anyaga segíti a horgászt abban, hogy hatékonyan és hatékonyan tudjon horgászni a folyóvízen.

Az etetőkosár 150 gramm súlyú és 1 darabos csomagolásban kapható. A mérete ideális ahhoz, hogy elég legyen az etetőanyag és a csali belepakolásához, ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy a folyóvíz áramlása ne zavarja meg a kosár mozgását.

Az etetőkosár INLINE kialakítása lehetővé teszi, hogy az etetőanyag és a csali közvetlenül a kosárba kerüljön, így biztosítva a maximális hatékonyságot és a folyóvíz áramlásának megfelelő működést. Az etetőkosár anyaga kiváló minőségű, erős és tartós, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható használatot.

Az etetőkosár előnyei közé tartozik az is, hogy ideális a folyóvizekben való horgászathoz. Az INLINE kialakításnak köszönhetően a kosár könnyen mozog a folyóvízben, és könnyen lehet vele célozni a halakat. Az etetőkosár anyagának tartóssága és erőssége lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is, így biztosítva a horgászok számára a maximális lehetőségeket.

A termék előnyei nem csak a hatékonyságon és a megbízhatóságon alapulnak, hanem az ár/érték arányon is. Az etetőkosár ára nagyon versenyképes és megfizethető, így bármelyik horgász számára elérhető.

A CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 150G 1DB/CSOM etetőkosár tehát egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, aki szeretne hatékonyan és eredményesen horgászni a folyóvizeken. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, nagyon tartós és megbízható, így biztosítva a hosszú élettartamot és a nagyon jó értéket az árért. Ha szeretnél eredményesen horgászni a folyóvizeken, akkor a CARP EXPERT FOLYÓVÍZI METHOD INLINE 150G 1DB/CSOM etetőkosár a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák