CARP EXPERT FOLYÓVÍZI TÁVDBÓ METHOD TÁVD. 150G 1DB/CSOM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-58270-750
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 150 g

1910 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58270-750
Anyaga: Fém + Ólom
Felület: Festett
Kiszerelés: 1 db/csomag
Méret: 150 g
Típus: Method

A method horgászatnak folyóvízen is van létjogosultsága! Ezért kigondoltunk egy olyan kosarat, ami jól megül a sodrásban, ám mégis messzire dobható. Egy bordás etetőkosár, melynek a felső bordái ki vannak véve és az ólom nem a két végén, hanem az alján és középen helyezkedik el. Így tudjuk azt biztosítani, hogy a csali a megfelelő helyen legyen és a kosarat sem vigye el a víz. A többi method kosárral ellentétben ebbe nagyobb szemcsézetű, nem kifejezetten method anyagot is tölthetünk, ami folyóvízen sokkal célravezetőbb lehet.

Gubancosodást gátló csővel ellátott, ólomkorongjának köszönhetően rendkívüli stabilitással rendelkező etetőkosár. Áramló vizekben, elsősorban folyókban horgászó ponty és amurspecialisták közkedvelt darabja. Sötét, igényes felületkezelésének, színterezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a mederfenék tónusához. Nemcsak igényes, de fogós végszereléket készíthetünk segítségével, első osztályú csali felkínálást biztosítva ezzel.

A CARP EXPERT folyóvízi távdbó method távd. 150g 1db/csom egy kiváló minőségű etetőkosár, amelyet a horgászok széles körben használnak. Ez az etetőkosár kifejezetten a folyóvízi horgászatra készült, így azoknak az embereknek ajánljuk, akik szeretnek a folyóvízen horgászni.

Az etetőkosár kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony etetést. Az etetőkosár hálószerkezete biztosítja, hogy az etetőanyagok könnyen és egyenletesen szétszóródjanak a vízben, így vonzóbbá teszik a halakat a horogra.

A CARP EXPERT folyóvízi távdbó method távd. 150g 1db/csom etetőkosár mérete 150g, amely ideális a folyóvízi horgászatra. Az etetőkosár kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony használatot. A hálószerkezet biztosítja, hogy az etetőanyagok egyenletesen és hatékonyan szétszóródjanak a vízben, így vonzóbbá teszik a halakat a horogra.

Ez az etetőkosár kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az etetőkosár könnyűsúlyú és tartós, így ideális a horgászok számára, akik szeretnének hosszabb időt tölteni a vízen.

Az etetőkosár kiváló minőségű anyagokból készült, így könnyen tisztítható és karbantartható. Az etetőkosár hálószerkezete lehetővé teszi a könnyű és hatékony etetést, így ideális a folyóvízi horgászok számára.

Ha szeretnél hatékonyabban horgászni a folyóvízen, akkor a CARP EXPERT folyóvízi távdbó method távd. 150g 1db/csom etetőkosár a legjobb választás számodra. Ez az etetőkosár könnyen használható, tartós és kiváló minőségű anyagokból készült. Használd bátran a következő horgászatodon és garantáltan elégedett leszel vele!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák