CRALUSSO CSEPPÓLOM 2,5GR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-54120-025
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap

1680 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54120-025
Kiszerelés: 5 db/cs
Méret: 2,5 gr
Beépített fém csővel rendelkező cseppólom. A mellékelt szilikon csőre rögzítve bármikor levehető, viszont ha a zsinórunkat bujtatjuk át rajta, akkor csúszó súlyként funkcionál.

A CRALUSSO CSEPPÓLOM 2,5GR egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára nyújtja a legjobb megoldást a különböző horgászati ​​körülményekhez. Ez az olomkészlet a CRALUSSO márkának köszönhetően a legjobb minőséget és tartósságot kínálja, amelyet a horgászok nagyra értékelnek.

Az olomkészlet mérete 2,5 gramm, ami ideális a kisebb halak és a tó vagy folyó kisebb medencéi számára. Az olomkészlet megtervezése során a CRALUSSO mérnökei különös figyelmet fordítottak a termékforma és súlya optimalizálására, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudjanak dolgozni vele.

Az olomkészlet kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós és ellenálló a vízben és a környezeti hatásokkal szemben. Az olomkészlet tiszta és sima felülete biztosítja, hogy az etetőanyagok és csalik könnyedén csússzanak le róla, és a horgászok ne kelljen aggódniuk az anyag megrongálódásától.

A CRALUSSO CSEPPÓLOM 2,5GR tökéletesen illeszkedik a CRALUSSO etetőkosarakba, így a horgászok kényelmesen használhatják, és garantáltan eredményesek lesznek a horgászat során. Az olomkészlet egyszerűen használható és könnyen kezelhető, ami nagyon fontos a horgászok számára.

Az olomkészlet előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőség, az optimális forma és súly, a tartósság és a kiváló minőség. Az olomkészlet a horgászok számára lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzanak az etetőanyagokkal és csalikkal, és biztosítja, hogy a horgászat sikeres legyen.

Összességében a CRALUSSO CSEPPÓLOM 2,5GR a legjobb választás a horgászok számára, akik kiváló minőségű és tartós olomkészletet keresnek, amely segíti őket a hatékonyabb horgászatban. A termék tökéletesen illeszkedik a CRALUSSO etetőkosarakba, és garantáltan eredményes lesz a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák