CRALUSSO CSEPPÓLOM 8GR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-54120-080
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
1450 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54120-080
Kiszerelés: 5 db/cs
Méret: 8 gr
Beépített fém csővel rendelkező cseppólom. A mellékelt szilikon csőre rögzítve bármikor levehető, viszont ha a zsinórunkat bujtatjuk át rajta, akkor csúszó súlyként funkcionál.

A CRALUSSO CSEPPÓLOM 8GR egy kiváló minőségű etetőkosár-olom, amely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik. Ez a termék kifejezetten a nagyobb halak fogására lett tervezve, és kiválóan alkalmas a folyóvizek és a tavak horgászatára is.

Ez az etetőkosár-olom egy olyan tervezési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az etetőanyagok gyors és hatékony kibocsátását a vízbe. Ezáltal a halak gyorsan észreveszik és megtalálják az etetést, ami növeli a fogások számát.

Az olom mérete 8 grammos, ami elég nagy ahhoz, hogy a horgászok nagyobb halakat is meg tudjanak fogni. Az olom a CRALUSSO márkára jellemző minőségi anyagok felhasználásával készült, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható lesz a horgászat során.

Ez az etetőkosár-olom további előnye, hogy nagyon könnyen használható. Egyszerűen csak töltse meg az etetőkosarat az etetőanyaggal, és helyezze be a vízbe. Az olom rögzítő rendszere nagyon könnyen alkalmazható, így nem kell aggódnia a kosár elmozdulása miatt.

A CRALUSSO CSEPPÓLOM 8GR kiváló választás a horgászok számára, akik nagyobb halakat szeretnének fogni. Ez a termék nagyon hatékonyan működik az etetőanyagok kibocsátásában, így nagyobb esély van a halak felkutatására és elkapására.

Az etetőkosár-olom mérete 8 grammos, ami ideális a nagyobb halak horgászatához. Az olom kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és megbízható. A rögzítő rendszer könnyen használható, így nem kell aggódnia a kosár elmozdulása miatt.

Összességében a CRALUSSO CSEPPÓLOM 8GR egy kiváló minőségű etetőkosár-olom, amely kiválóan alkalmas a nagyobb halak horgászatára. A termék könnyen használható, és hatékonyan működik az etetőanyagok kibocsátásában. Ha szeretne nagyobb halakat fogni, akkor ez a termék tökéletes választás lehet az Ön számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák