CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 2,5G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-54119-025
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

980 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54119-025
Anyaga: Ólom
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 5 db/cs
Méret: 2,5 g
Típus: Központos gömbólom védőcsővel
Prémium kategóriába tartozó gömbólmok, melyek lágy szilikon csövön kerülnek forgalomba. Segítségével könnyen elvégezhetjük úszónk, szerelékünk főólmozását. Főzsinórunkra húzva, a szükséges mennyiség levágása után fogóval, enyhe nyomással fixálhatjuk, vagy szabadon hagyva, csúszó súlyként is funkcionálhat.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 2,5G egy olyan etetőkosár, amely kiváló minőségű anyagokból készült, így horgászathoz igazán megbízható és tartós eszköz azok számára, akik szeretik a precíziós horgászatot. A termék különlegessége az, hogy öt darabos kiszerelésben kapható, így egyszerre több változatban is felhasználható.

Az etetőkosár mérete 2,5 gramm, így kifejezetten kisebb halak fogására alkalmas. Különösen ajánlott olyan helyeken használni, ahol a kisebb halak gyakoriak, vagy ahol a nagyobb halak általában nem nagyon akadnak rá a horgászok csalijára.

Az etetőkosár gömb formája kifejezetten előnyös, hiszen a vízben egyenletesen terjed el, így a csali könnyen észrevehetővé válik a halak számára. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb sikert érjenek el a halak fogásában, hiszen a halak könnyebben megjelennek a horgászok horizontján.

Az etetőkosár anyaga kifejezetten könnyű, így könnyen dobható és kezelhető. Az anyag tartós, így a kosarat többször is fel lehet használni anélkül, hogy a minősége jelentősen romlana.

Az etetőkosár kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog könnyen rögzíthető legyen, és az etetés során ne essen ki. Ezen kívül a kosárba helyezett etetőanyag könnyen átjuthat a hálózaton, így könnyen horgászható a halak.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 2,5G egy olyan termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és nagy előnyökkel jár a precíziós horgászatban. A termék könnyen használható, és lehetővé teszi a kisebb halak könnyebb és hatékonyabb fogását. A gömb formája biztosítja, hogy az etetőanyag egyenletesen terjedjen el a vízben, és a halak könnyen észrevegyék a horgászok csaliját. Az etetőkosár könnyű és tartós, így többször is fel lehet használni anélkül, hogy a minősége jelentősen romlana. A termék öt darabos kiszerelésben érhető el, így azok számára is ideális választás, akik több helyen is horgásznak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák