CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 5,0G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-54119-050
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

980 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54119-050
Anyaga: Ólom
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 5 db/cs
Méret: 5,0 g
Típus: Központos gömbólom védőcsővel
Prémium kategóriába tartozó gömbólmok, melyek lágy szilikon csövön kerülnek forgalomba. Segítségével könnyen elvégezhetjük úszónk, szerelékünk főólmozását. Főzsinórunkra húzva, a szükséges mennyiség levágása után fogóval, enyhe nyomással fixálhatjuk, vagy szabadon hagyva, csúszó súlyként is funkcionálhat.

Ha horgászol, akkor biztosan tudod, hogy milyen nehéz eldönteni, hogy milyen etetőkosarat használj, hogy megfelelően befolyásold a halak viselkedését. A CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 5,0G azonban minden problémádat megoldja.

Ez a termék öt darab etetőkosarat tartalmaz, amelyek mindegyike 5 grammos súlyú. Ez a súly tökéletesen megfelel a legtöbb halászhelyre, így biztos lehetsz benne, hogy megfelelően tudod befolyásolni a halak viselkedését.

Ezek a kosarak kiváló minőségű anyagból készülnek, így nem kell aggódnod a tartósságuk miatt. A kosarak könnyen felismerhetők, így nem lesz nehéz kiválasztani azokat, amelyeket használni szeretnél.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 5,0G nagyon könnyen használható. Egyszerűen csak helyezd az etetőanyagot a kosárba, majd helyezd a vízbe. A kosár megfelelően szétnyílik, így az etetőanyag szépen szétterül a vízben. Ezáltal az etetőanyag sokkal hatékonyabb lesz, és sokkal nagyobb hatást fejt ki a halakra.

Ez a termék kiváló minőségű anyagból készül, így biztos lehetsz benne, hogy tartós lesz. A kosarak könnyen felismerhetők, így nem lesz nehéz kiválasztani azokat, amelyeket használni szeretnél. A kosarak méretei 5 gramm, így tökéletesen megfelelnek a legtöbb halászhelyre.

Összességében a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 5,0G egy remek termék, amely megkönnyíti az etetőanyag használatát és hatékonyabbá teszi a halászatot. Ha szeretnél biztosra menni a következő horgászat során, akkor ne habozz, és válaszd a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 5,0G-et!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák