CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-54119-070
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

1140 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54119-070
Anyaga: Ólom
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 5 db/csomag
Méret: 7,0 g
Típus: Központos gömbólom védőcsővel
Prémium kategóriába tartozó gömbólmok, melyek lágy szilikon csövön kerülnek forgalomba. Segítségével könnyen elvégezhetjük úszónk, szerelékünk főólmozását. Főzsinórunkra húzva, a szükséges mennyiség levágása után fogóval, enyhe nyomással fixálhatjuk, vagy szabadon hagyva, csúszó súlyként is funkcionálhat.

A horgászok számára a legfontosabb, hogy a halakat minél hatékonyabban és könnyedén tudják megszerezni. Ehhez pedig olyan eszközökre van szükség, amelyek segítik őket a cél elérésében. A CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G egy olyan termék, amelynek használatával a horgászok könnyedén és hatékonyan tudnak halakat fogni.

Az első és talán legfontosabb előnye, hogy a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy a horgászok számára kényelmesen és hosszabb ideig is használható, anélkül hogy a kezüket megterhelné. A könnyűség mellett a termék nagyon stabil és tartós is, így a horgászok hosszú ideig használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a termék állapotáért.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G mérete is nagyon előnyös a horgászok számára. A 7,0 grammos méret ideális a közepes méretű halak megszerzéséhez, így a horgászok széles körűen használhatják a terméket. A méret miatt a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G nagyon hatékony eszköznek bizonyul a horgászok számára.

A termék kialakítása is nagyon előnyös. A gömbölyű forma miatt a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G könnyen csúszik a vízben, így a halak számára nagyon vonzó. A termék anyagának minősége is nagyon fontos. A CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G anyaga nagyon erős és strapabíró, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják.

Az ár-érték arány a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G-nél is rendkívül előnyös. Az 5 darabos csomag nagyon kedvező áron érhető el, így a horgászok nagyon jó ár-érték arányban juthatnak hozzá a termékhez.

Összességében a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G egy nagyon jó termék, amelynek használatával a horgászok könnyedén és hatékonyan tudnak halakat fogni. A könnyűsége, a mérete, a kialakítása és az anyagának minősége mind nagyon előnyös a termék használói számára. Ha a horgászok hatékonyan és kényelmesen szeretnének halakat fogni, akkor a CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 7,0G a tökéletes választás számukra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák