CRALUSSO GÖMBÓLOM (5DB/CS) 8,0G

Külső raktáron
Cikkszám: EF-54119-080
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap

980 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54119-080
Anyaga: Ólom
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 5 db/csomag
Méret: 8,0 g
Típus: Központos gömbólom védőcsővel
Prémium kategóriába tartozó gömbólmok, melyek lágy szilikon csövön kerülnek forgalomba. Segítségével könnyen elvégezhetjük úszónk, szerelékünk főólmozását. Főzsinórunkra húzva, a szükséges mennyiség levágása után fogóval, enyhe nyomással fixálhatjuk, vagy szabadon hagyva, csúszó súlyként is funkcionálhat.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM 8,0G egy kiváló minőségű etetőkosár, amely minden horgász számára elengedhetetlen kellék. Ez a termék öt darabos készletben kerül forgalomba, így biztosítva van a tartalék, amelyre szükség lehet a horgászat során.

A gömbölyű forma lehetővé teszi, hogy az etetőanyagokat egyenletesen osszuk el a környező vízben, így vonzóbbá téve a halakat a horog körül. A CRALUSSO GÖMBÓLOM 8,0G ideális méretű azoknak a halaknak, amelyek a mélyebb vizekben élnek, és a szerkezete lehetővé teszi, hogy az etetőkosár a víz alatt stabil maradjon.

Ez a termék azoknak a horgászoknak készült, akik szeretik a megbízható és tartós horgászfelszereléseket. Az alapanyag rozsdamentes acél, amely nem csak tartós, hanem ellenáll a víznek és a korróziónak is. Ez a funkcionális etetőkosár rendkívül könnyen használható, és minden horgász számára elérhető áron kapható.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM 8,0G előnyei közé tartozik a kiváló minőségű alapanyag használata, amely biztosítja a tartósságot és a stabilitást. Az öt darabos készlet lehetővé teszi, hogy a horgász mindig tartalékot tartson magánál, és ne kelljen aggódnia az etetőkosár hiánya miatt. A gömbölyű forma lehetővé teszi, hogy az etetőanyagokat egyenletesen osszuk el a vízben, így vonzóbbá téve a halakat a horog körül.

A CRALUSSO GÖMBÓLOM 8,0G tökéletesen alkalmas mélyebb vizekben történő horgászatra, és ideális méretű a nagyobb halak számára. A termék mérete 8,0g, amely elegendő ahhoz, hogy az etetőkosár stabil legyen a víz alatt, de nem olyan nagy, hogy nehéz legyen használni.

Összefoglalva, a CRALUSSO GÖMBÓLOM 8,0G egy kiváló minőségű etetőkosár, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az öt darabos készlet lehetővé teszi, hogy a horgász tartalékot tartsanak magukkal, és mindig kéznél legyen az etetőkosár. A gömbölyű forma lehetővé teszi, hogy az etetőanyagokat egyenletesen osszuk el a vízben, és vonzóbbá tegyük a halakat a horog körül. A CRALUSSO GÖMBÓLOM 8,0G ideális méretű a nagyobb halak számára, és stabil marad a víz alatt. Ez egy kiváló választás minden horgász számára, aki megbízható és tartós horgászfelszerelést keres.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák