SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-54135-110
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 54135-110
Anyaga: Ólom
Felület: Natúr
Kivitel: Sörét
Méret: 110,0 g
Típus: G-1 Csillagdobozos
Az 110 grammos ólomkészlet különböző méretű (0,25; 0,35; 0,50; 0,75; 1,00; 1,25g) sörétólmokat tartalmaz, amikből a megfelelő méreteket kiválasztva a nagyon érzékeny osztott súlyú szerelékek besúlyozását végezhetjük el. Az optimális keménységű ólmok felrögzítés után a zsinórt nem károsítják és nem mozdulnak el rajta.

A KAMASAKI SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G egy kiváló minőségű horgászfelszerelés, amelyet a horgászok imádni fognak. Ez a termék egy praktikus és sokoldalú megoldás a horgászok számára, akik keresik a legjobb minőségű és megbízható eszközöket a horgászathoz. A SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G segítségével a horgászok minden körülmények között hatékonyan és eredményesen tudnak horgászni.

A SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G nagyszerűen használható mindenféle horgászathoz, legyen szó akár folyó, tó vagy tengerparti horgászatról. A termék segítségével a horgászok könnyedén és hatékonyan tudják szabályozni az etetőanyagokat és csalikat, hogy a halak könnyedén csalogassák be őket. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagyon tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így a horgászok sokáig élvezhetik a termék előnyeit.

Az SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G egy nagyon könnyű és praktikus megoldás a horgászok számára. A termék méretei (110g) lehetővé teszik, hogy a horgászok könnyedén hordozzák magukkal a terméket, bármilyen horgászati körülmények között. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagyon tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így a horgászok sokáig élvezhetik a termék előnyeit.

Az SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G egy nagyon hatékony eszköz a horgászok számára. A termék segítségével a horgászok könnyedén és hatékonyan tudják szabályozni az etetőanyagokat és csalikat, hogy a halak könnyedén csalogassák be őket. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagyon tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így a horgászok sokáig élvezhetik a termék előnyeit.

Az SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G nagyszerű választás a horgászok számára, akik keresik a legjobb minőségű és megbízható eszközöket a horgászathoz. A termék praktikus és sokoldalú megoldás, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és eredményesen horgásszanak mindenféle körülmények között. Ha szereted a horgászatot, és keresed a legjobb felszerelést, akkor az SÖRÉTÓLOMKÉSZLET G-1 110G egy olyan termék, amit érdemes kipróbálnod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák