WIZZARD DROPSHOT CSEPP ÓLÓM KÉSZLET

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-54490-600
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Wizard Dropshot cseppólom készlet - A dropshot horgászmódszer egyik fontos alapkelléke a megfelelő kapoccsal ellátott ólom. A Wizard DS készletben 5 különböző méretű ólom kapott helyet, melyek 3 és 25 gramm közötti súllyal rendelkeznek. A speciális DS kapocs miatt, a zsinór rögzítéséhez nincsen szükség külön kötésre, egyszerűen át kell húzni a fém kapcson a zsinórt és beleszorítani azt. Garantáltan nem fog kicsúszni belőle, egy rendkívül gyors méylségváltoztatást eszközölve.
Cikkszám: 54490-600
Anyaga: Ólom
Kiszerelés: 10 db/csomag
Kivitel: Csepp
Méret: 3-5-10-15-25 g
Típus: Dropshot

Wizard Dropshot cseppólom készlet (állóvízre javasolt kivitel)

A dropshot horgászmódszer egyik fontos alapkelléke a megfelelő kapoccsal ellátott ólom. A Wizard DS készletben 5 különböző méretű ólom kapott helyet, melyek 3 és 25 gramm közötti súllyal rendelkeznek.

A speciális DS kapocs miatt, a zsinór rögzítéséhez nincsen szükség külön kötésre, egyszerűen át kell húzni a fém kapcson a zsinórt és beleszorítani azt.. Garantáltan nem fog kicsúszni belőle.

A rendszer rendkívül gyors mélységváltoztatást tesz lehetővé. Horgok tekintetében akadós terepre offset vagy egyéb módszerekhez worm és sima rablózó horgokkal is használható.

Csaliválasztás szempontjából a vékonyabb, nyújtottabb formájú gumik az előnyösek, azokat akár 1 helyben életrekeltve, könnyen felkelthető a ragadozók érdeklődése.

A kisebb ólmokkal bátran üldözőbe vehetőek a kisebb sügerek is, a nagyobb méretekkel pedig a sodrásban lévő süllők is célpontul vehetőek. Fluorocarbon használata javasolt a technikához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák